storksak Kinderwagenclips Black/Silver

storksak Kinderwagenclips Black/Silver


Adviesprijs
19,90 €
Prijs
18,91 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A224840

EAN: 5060219250493

storksak Kinderwagenclips Black/Silver
Sterke Storksak Kinderwagen Clips.
Hoogwaardige klittenbandsluiting en een stevige clip zorgt ervoor dat de tas aan de zijkant van de kinderwagen bevestigd is, zodat je je handen vrij hebt. Let op - De clips zijn geschikt voor alle Storksak modellen behalve de Gigi luiertas. Vermijd het overvullen van uw ooievaarstas om te voorkomen dat je kinderwagen kantelt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

storksak Kinderwagenclips Black/Silver
Adviesprijs 19,90 €
18,91 €