SYLVANIAN FAMILIES Familie Knabbel
Prijs
25,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A136065

SYLVANIAN FAMILIES Familie Knabbel
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

VADER Victors hobby is meubels maken. De meubels die hij maakt zijn dankzij de perfecte vorm en funtionaliteit erg geliefd bij de bewoners van Sylvanian Village. Hij is graag creactief en vindt nieuwe dingen uit.

MOEDER Bella is de eigenares van de schoonheidssalon. Ze zal je er gelukkig en mooi laten uitzien. De kinderen houden van haar en zeggen dat ze magische handen heeft.

BROER Constantijn is altijd energiek maar ook een beetje verlegen. Hij is een goede klimmer en klimt in alle bomen van Sylvanian Village. De kleine eikenboom, die zijn vrienden extra voor hem hebben geplant, heeft grote betekenis voor hem. Hij droomt ervan om in de bloom te klimmen als deze hoog genoeg is.

ZUS Sissi is een lief meisje, dat haar familie en vrienden erg waardeert. Het tasje met belangrijke aandenken is erg waardevol voor haar. Maar het meest waardevol is natuurlijk haar familie.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3136
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


SYLVANIAN FAMILIES Familie Knabbel
25,49 €
Top merken