Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling
Momenteel uitverkocht

Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling


Prijs
9,58 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A228020

EAN: 5054131052617

Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling
Sylvanian Families zijn schattige mini poppen voor kinderen.

De Speelgoedpoedeltweeling worden geleverd met de Speelgoedpoedeltweeling figuren (een zittende en een kruipende), een fles en een fopspeen. De figuren kunnen worden geposeerd door het hoofd te bewegen. Een fles of een fopspeen kan in de mond worden gestopt.

Emilia verwelkomt iedereen die ze ontmoet met een glimlach. Zelfs als ze op een plek is waar ze niemand kent, speelt ze net zo zorgeloos en vrolijk als in haar eigen huis. Ze kan bijna niet wachten om naar de kleuterschool te gaan, waar ze veel nieuwe vrienden kan maken.

Aluli is een rustige baby. Hij is niet kieskeurig over eten en doet geen onheil. Maar hij houdt van bewegen. Als zijn familie hem even de rug toekeert, kan hij in een mum van tijd heel ver weg kruipen. Zijn familie is altijd verbaasd over hoe snel hij kan kruipen.

productdetails:
  • hoogte van de figuren: ca. 6 cm
  • Afmetingen van de verpakking (LxBxH): 7,5 cm x 3,5 cm x 10 cm
  • Leveringsomvang: Mia en Max met fopspeen en flesje
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sylvanian Families

Speelplezier met Sylvanian Families – prachtige speelwerelden met veel liefde voor detail

Al meer dan 35 jaar laat Sylvanian Families het hart van kinderen sneller kloppen. De sterke karakteristieke dierfiguren voor kinderen vanaf drie jaar brengen groots speelplezier. Ze leven diep in het bos in het Sylvanian Village. Elk dier heeft een naam, een verjaardag, een hobby en, afhankelijk van de leeftijd, een beroep. De enorme wereld van de Sylvanians is zeer liefdevol en gedetailleerd ontworpen. Het varieert van huizen, meubels, auto's, winkels, restaurants, kleuterschool, school tot aan vrijetijdsbestemmingen. Sylvanian Families staat voor de waarden van de natuur, het gezin, liefde en vriendschap. Volgens een internationale studie bevordert het spelen met Sylvanian Families het sociale rolgedrag van kinderen. Met Sylvanian Families kunnen kinderen alledaagse situaties naspelen en hun eigen verhalen verzinnen die de creativiteit en verbeelding stimuleren.

Unieke producten van Sylvanian Families

De wereld van de Sylvanians valt vooral op door de aandacht voor detail. Huizen zijn voorzien van ramen, deuren en bijbehorend meubilair. De dieren hebben ook een realistisch uiterlijk, met fijne gelaatstrekken en schattige outfits. Dit maakt het spelen met de kleine dieren nog echter en leuker en alledaagse situaties kunnen worden nagebootst. Zo wordt de creativiteit en verbeelding van kinderen gestimuleerd.

Met de vele verschillende accessoires krijgen kinderen de kans om hun eigen persoonlijke Sylvanian wereld te creëren. Zo is er de mogelijkheid om gebouwen individueel naar eigen smaak in te richten. Zelfs de kleine dieren kunnen zich naar believen omkleden. Dit betekent dat alle producten van Sylvanian Families uniek kunnen worden aangepast.

Onze bestsellers