Teddy HERMANN ® Wasbeer 29 cm
Duurzaam
Prijs
30,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A304981

EAN: 4004510925293

Teddy HERMANN ® Wasbeer 29 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Of het nu gaat om dromerige uren knuffelen of wilde spelletjes in de kinderkamer - de knuffelzachte wasbeer uit de Hermann Teddy Collectie is klaar voor alle avonturen.
De wasbeer is niet alleen geschikt om te spelen en te knuffelen - hij snijdt ook een fijn figuur als een wild woonaccessoire.

De wasbeer is gemaakt van hoogwaardig pluche en gevuld met zachte polyesterwol.
Het pluche dier van Teddy-Hermann combineert de eisen van zowel kinderen als ouders: dicht bij de natuur en kindvriendelijk vormgegeven en met veel liefdevolle details zeer zorgvuldig verwerkt.

Productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 45 x 16 x 18 cm.
  • materiaal: pluche, polyester
  • Leeftijd: vanaf 0 jaar

Onderhoudsinstructies
Wasbaar op 30 graden in een zacht programma met wolwasmiddel. Draai met een maximum van 600 omwentelingen. Dan drogen we de lucht. Niet in de droger stoppen.


Over Teddy HERMANN ®
Het bedrijf Teddy-Hermann® uit het Frankische Hirschaid in Beieren is een familiebedrijf, dat zich in de vierde generatie wijdt aan het hartenonderwerp "knuffels". De natuurlijke merkknuffeldieren uit de Hermann Teddy Collectie zijn iets heel bijzonders en overtuigen niet alleen door hun liefdevolle details, maar ook door de extreem hoge kwaliteit. Al het pluche speelgoed ondergaat strenge producttests in onafhankelijke en gerenommeerde testlaboratoria.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
10,95 €
Prijs
9,99 €

Duurzaamheid

Gerecycled materiaal

Gerecycled materiaal wordt gewonnen uit opnieuw verwerkt afval. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe kunstof garen gewonnen worden uit PET-Flessen. Recyclen helpt dus om afval dat al in de omloop is nieuwe leven in te blazen. Bovendien vergt het recycleproces meestal veel minder energie, chemicaliën en water dan bij de productie van nieuwe materialen. Keurmerken die producten van gerecyclede materiaal kenmerken zijn bijvoorbeeld de Global Recycelt Standard en het merk Repreve.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Teddy HERMANN ® Wasbeer 29 cm
5
14 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 12
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Teddy HERMANN ® Wasbeer 29 cm
Teddy HERMANN ® Wasbeer 29 cm
30,99 €