Tommee Tippee Baby Glass Kit Dichterbij Nature
-16%
Adviesprijs
41,99 €
Prijs
35,17 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,82 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A310891

EAN: 5010415224507

Tommee Tippee Baby Glass Kit Dichterbij Nature
Deze tekst is automatisch vertaald.
Flessenset
De Tommee Tippee Closer to Nature Newborn Starter Kit - Bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen! De Newborn Starter Set bevat alle flessen en spenen die nodig zijn om vol vertrouwen een pasgeborene te voeden.
De Tommee Tippee Closer to Nature serie is ontwikkeld in samenwerking met borstvoedingsdeskundigen en moeders om de natuurlijke curve, rek en beweging van de borst na te bootsen. De zachte siliconenspeen voelt aan als echte huid en buigt en rekt zachtjes mee tijdens het voeden om de natuurlijke borstvoeding na te bootsen. Dit maakt het gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

Bijzonder gevoelig Easi-Vent ventiel
De slow-flow speen heeft een bijzonder gevoelig ventiel dat overmatige luchtopname voorkomt. Zo slikt je kleintje meer melk en minder lucht in.

Borst-achtige vorm
Dankzij de borstachtige vorm van de grotere speen van de Closer to Nature fles kan je baby gemakkelijk zuigen en wordt de overgang tussen fles en borst ondersteund.

Compacte drievoudige vorm
Dankzij de compacte vorm van de Closer to Nature flessen kan je baby in een natuurlijke houding drinken, dicht bij mama of papa. De fles kan gemakkelijk op drie manieren worden vastgehouden - comfortabel in de hele hand, zoals een traditionele fles met brede hals of aan de onderkant. Dit maakt het voeden comfortabel voor zowel ouders als baby.

Gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken
Closer to Nature flessen en spenen zijn gemakkelijk schoon te maken en te vullen. Ze zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig en door hun lichte gewicht gemakkelijk vast te houden. De flacon heeft millimetermarkeringen en een sluiting die hygiënisch afsluit. Zo houden de flesjes ziektekiemen buiten en vloeistoffen binnen.

Veiligheid van de baby
Voor alle zekerheid zijn alle flessen van Tommee Tippee Closer to Nature BPA-vrij.

Productdetails:
  • Voor een natuurlijk aanleggen en soepele overgang tussen fles en borst, waardoor de overgang van borst naar fles gemakkelijker wordt
  • Antikoliek ventiel met langzame voeding voor minder luchtopname en meer comfort voor uw baby
  • Gemakkelijk vast te houden Design en nauwkeurige voedings- en maatlabels op de fles
  • Altijd BPA- en ftalaatvrij om volledig veilig te zijn
Leveringsomvang:
  • 1 x 150 ml babyfles met speen voor langzame voeding
  • 2 x 260 ml babyfles met speen voor langzaam stromende voeding
  • 2 x fopspeen voor middellangzame doorstroming
  • 1 x fopspeen
  • 1 x fles- en speenborstel

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Eenvoudig, geurvrij luiers opbergen

Alleen Sangenic van Tommee Tippee biedt speciaal voor drukke vaders en moeders een compleet assortiment wegwerp oplossingen voor luiers. Met de Sangenic luieremmers verpak je elke luier apart en geurvrij, hygiënisch, geen nare geurtjes meer en het bespaart je talloze trips naar de kliko. Ontdek het hier in onze shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Tommee Tippee Baby Glass Kit Dichterbij Nature
5
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Tommee Tippee Baby Glass Kit Dichterbij Nature
Tommee Tippee Baby Glass Kit Dichterbij Nature
Adviesprijs 41,99 €
35,17 €