Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18
pinkorblue adviseert Duurzaam -31%
Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18

Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18



Adviesprijs
119,99 €
Prijs
83,07 €
(4,62 € / stk.)
Gratis levering
Bespaar nu
36,92 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A325559

EAN: 5010415510112

Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als je baby nog zo klein is, wat hij produceert is niet zonder!
De Twist & Click luieremmer van Tommee Tippee is het enige wegwerpsysteem dat elke luier afzonderlijk indraait, zodat onaangename geurtjes en bacteriën veilig worden ingesloten. Dit houdt uw huis schoon en geurvrij.

De meerlaagse antibacteriële GREEN FILM™ film is 100 keer effectiever dan luierzakjes omdat hij is voorzien van Biomaster** en 99% van de gevaarlijke kiemen doodt, zoals E. coli en Staphylococcus aureus. Bij contact voorkomt het dat eiwitten worden afgebroken door bacteriën - een proces dat verantwoordelijk is voor veel onaangename geurtjes. Het nauwsluitende deksel van het Twist & Click luierafvalsysteem sluit alle onaangename geurtjes buiten, want de geïntegreerde stamper duwt de luier diep in de emmer - uw handen blijven schoon.

Twist & Click navulcassettes van Tommee Tippee zijn geschikt voor alle Tommee Tippee twist-luierverwijderingssystemen - Twist & Click en Sangenic TEC. Elke navulling bevat genoeg antibacteriële folie voor een hele maand luiers*, afhankelijk van de maat en het aantal gebruikte luiers.

Om milieuredenen zijn de Twist & Click luieremmer en navulcassettes gemaakt van 98% gerecycleerd en volledig recycleerbaar plastic. Onze meerlaagse antibacteriële GREEN FILM™ film is nu op biobasis en gemaakt van duurzaam geteeld suikerriet.

Tommee Tippee Om een optimale werking en een betrouwbare bescherming tegen geurtjes te garanderen, mag u voor uw Twist & Click -luieremmer uitsluitend de navulpatronen van original Twist & Click gebruiken.

*Gebaseerd op luier maat 1 (2-5 kg).
**Alleen de folie biedt antibacteriële bescherming, niet de andere bestanddelen van dit product. De film is behandeld met Biomaster zilver biocide volgens ISO 22196-2011. Gebruik biociden op verantwoorde wijze.
***53% minder koolstofvoetafdruk in vergelijking met original en Twist & Click systeem

Productgegevens
  • In een set van 18
  • Gegarandeerde bescherming tegen geurtjes: De luiers zijn individueel ingerold zodat onaangename geurtjes niet kunnen ontsnappen - 100 keer effectiever dan conventionele luierzakken
  • Gegarandeerde bescherming tegen ziektekiemen: De meerlaagse antibacteriële film GREEN FILM™ doodt bij contact 99% van de gevaarlijke kiemen zoals E. coli en Staphylococcus aureus
  • Milieuvriendelijker***: Twist & Click luieremmers en navulcassettes zijn gemaakt van 98% gerecycled, volledig recyclebaar plastic en antibacteriële GREEN FILM™ folie gemaakt van duurzaam suikerriet
  • Geschikt voor alle Twist-luierafvoersystemen van Tommee Tippee : Twist & Click en Sangenic TEC

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
109,00 €
Prijs
66,90 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Eenvoudig, geurvrij luiers opbergen

Alleen Sangenic van Tommee Tippee biedt speciaal voor drukke vaders en moeders een compleet assortiment wegwerp oplossingen voor luiers. Met de Sangenic luieremmers verpak je elke luier apart en geurvrij, hygiënisch, geen nare geurtjes meer en het bespaart je talloze trips naar de kliko. Ontdek het hier in onze shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18
5
1072 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 886
 
4 Sterren
| 138
 
3 Sterren
| 37
 
2 Sterren
| 7
 
1 Ster
| 4
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18
Tommee Tippee Navulcassette voor Twist & Click Advance luieremmer set van 18
Adviesprijs 119,99 €
83,07 €
(4,62 € / stk.)