Träumeland Matras Regenboog 70x140 cm
Duurzaam
Träumeland Matras Regenboog 70x140 cm
Prijs
99,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A095495

EAN: 9120018350605

Träumeland Matras Regenboog 70x140 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Baby's brengen het grootste deel van hun tijd door met liggen op de matras. Daarom hechten steeds meer ouders veel belang aan de juiste productkeuze. Alle Träumeland baby- en kindermatrassen worden in de fabriek in Oostenrijk met grote zorg vervaardigd. Er worden alleen geselecteerde materialen gebruikt, die bijna uitsluitend afkomstig zijn uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De door Öko-Tex als "zeer goed" beoordeelde Rainbow matras zorgt dankzij de verticale ventilatiekanalen voor een goede luchtcirculatie en een gezond slaapklimaat.

Productgegevens:
  • Afmetingen: breedte x lengte x lengte x hoogte 70 x 140 x 10 cm
  • Hoogwaardige matraskern tiger van hoge kwaliteit
  • Puntelastisch koudschuim met verticale luchtkanalen
  • Eenvoudige ventilatie
  • De hoes kan worden verwijderd door middel van een rits rondom de rits.
  • Omslag: 100% katoen doorgestikt met wasvlies
  • Verzorgingsadvies: matrashoes wasbaar op 60°C, geschikt voor wasdrogers met een zachte wasbeurt.
  • Geschikt voor mensen met een allergie
  • oeko-tex-gecertificeerd in klasse 1 voor baby's onder testnummer 47693 in ÖTI, Wenen.
  • Ökotest (uitvaardigen sep. 2019) Algehele uitspraak: "zeer goed".

Materiële verklaring:

  • Wasvlies
    Het wasvlies is een wasbare holle vezel en is daarom ideaal voor baby's met allergieën. Het wasvlies heeft een hoog herstellend vermogen en kussens voor de Träumeland matrastijk (100% polyester).

  • koudschuim
    Vergeleken met zachtschuim wordt bij koudschuim gebruik gemaakt van hoogwaardige tiger grondstoffen. Koudschuim heeft een verbeterd puntelastisch gedrag, is actiever in de atomen en heeft daardoor een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursneden worden belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.

Ventilatie:
Een geventileerde matras is vooral belangrijk voor uw baby. De luchtkanalen voorkomen ongezonde warmteophoping, de uitgeademde CO² wordt verwijderd en het kind kan vrij ademen.

Matrashoes:
Alle Träumeland hoezen zijn afneembaar, wasbaar op 60 °C (uitzondering: natuurlijk) en luchtdoorlatend.

Matraskern: Afhankelijk van de kwaliteit past een puntelastische kern zich perfect aan het lichaam aan. Het geeft alleen plaats waar het lichaam druk uitoefent om de wervelkolom te beschermen. Te harde matrassen zijn niet geschikt voor de zachte botstructuur van de baby.


Vragen en antwoorden

De keuze uit zulke verschillende modellen maakt de beslissing niet eenvoudig. Daarom bieden wij een puntensysteem dat een snelle en veilige oriëntatie door middel van ons babymatrasprogramma mogelijk maakt: hoe hoger de kwaliteitspunten van een matras zijn, des te hoger is de kwaliteit tiger . In principe is het noodzakelijk om een aantal factoren in overweging te nemen en hun eigen belang te controleren: Een goede ventilatie, het materiaal en de extra functies.

  • Welke hoes moet ik kiezen voor mijn matrassen?
Meer informatie vindt u op: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

  • Welke kern moet ik kiezen voor mijn matras?
Gedetailleerde informatie op: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materiële omstandigheden

  • Mijn gekochte babymatras ruikt....
Nieuwe matraskernen kunnen soms een nieuwe geur hebben die door de verpakking niet volledig kan ontsnappen. De geur is onschadelijk voor de baby en verdwijnt na twee tot vier weken. Het beste is om de babymatras te ventileren voordat u hem voor het eerst buiten gebruikt, maar zorg ervoor dat de babymatras niet nat wordt of direct in de zon staat. Alle Träumeland matrassen worden meerdere keren door onafhankelijke testinstituten getest op schadelijke stoffen en zijn uitstekend geschikt voor gebruik in het babybedje.

  • De kern van de babymatras is plotseling geel - wat moet ik doen?
Maak je geen zorgen - een gele matraskern is volledig onschadelijk. Elk schuim wordt gelig bij blootstelling aan zonlicht of kunstlicht. Dit is volledig onschadelijk en geenszins gevaarlijk of schadelijk voor uw baby.

  • Mijn babymatras heeft plotseling een holte...
De hoezen van de babymatras zijn aan de binnenzijde doorgestikt met een fleece. Dit vlies verliest bij het eerste gebruik wat van zijn omvang. Als uw kind altijd op dezelfde plek op de matras slaapt, kan het lijken alsof het een holle matras is, omdat het hoofd op bepaalde punten op de matras rust. Als u uw kind op verschillende delen van de matras plaatst, of als het kind later meer op de babymatras beweegt, wordt de fleece op de volledige hoes samengeperst en verdwijnt de "holte" weer. Deze compressie van de hoes is geen nadeel voor uw kind.

  • Is de matraskern ook wasbaar?
Nee. Träumeland gebruikt voor de productie een lijm op waterbasis, de afzonderlijke onderdelen zouden loslaten.

eisen inzake vochtbescherming

  • Heb ik een extra ondersteuning nodig voor de geïntegreerde vochtbescherming in de afdekking?
Voor babymatrassen met "slaap Träumeland safety " of "slaapdroge" hoezen heeft u geen extra kussen nodig om u te beschermen tegen vocht, mits de baby een luier draagt. Deze hoezen hebben de vochtbeschermingsfunctie geïntegreerd in de matrastijk. Extra vochtbeschermende pads stoppen niet alleen het vochtgehalte, maar ook de ventilatie en moeten daarom niet worden gebruikt.

  • Wanneer kan ik een luchtdichte vochtbeschermende laag gaan gebruiken?
Wij raden u aan om alleen waterdichte of luchtdichte vochtbeschermende pads te gebruiken wanneer uw kind schoon is. Vermijd de eerste twee jaar van uw leven luchtdichte materialen in het kinderbedje. Voor deze leeftijd beschermen de Träumeland matrasovertrekken "slaap safety " en "slaap fresh " de matraskern voldoende.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Träumeland Matras Regenboog 70x140 cm
5
300 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 234
 
4 Sterren
| 60
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Träumeland Matras Regenboog 70x140 cm
Träumeland Matras Regenboog 70x140 cm
99,90 €