Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH cactusliefdeTräumeland Zomerslaapzak LIEBMICH cactusliefde
Matentabel
Variant:
 • Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH cactusliefde
 • Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH sterretje grijs
 • Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH Bloemig
 • Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH Kleine Beer

Prijs
26,08 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A287538

Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH cactusliefde
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zoals je je bed opmaakt, zo ga je liggen. Dit spreekwoord geldt ook voor de allerkleinsten onder ons. Baby's en peuters hebben meestal minstens veertien uur slaap per dag nodig. Een optimale slaapomgeving is essentieel voor de gezondheid van de baby. De combinatie van het juiste matras en een ademende babyslaapzak helpt schadelijke lucht- en warmteophoping in het babybedje te voorkomen.

Wij raden een ademende babyslaapzak aan die kan worden aangepast aan de heersende kamertemperatuur.

In de strijd tegen de warmteaccumulatie scoort de LIEBMICH zomerslaapzak Träumeland ook met een innovatieve eigenschap: het is de eerste babyslaapzak die ademt! Dit wordt mogelijk gemaakt door twee ventilatiesleuven die gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten door middel van een rits - afhankelijk van de kamertemperatuur en de benodigde luchttoevoer.

productdetails:
 • materiaal: 100% katoen
 • Wasbaar tot 60 °C
 • Geschikt voor drogers
 • TOG waarde: 0,5
 • Luchtig & licht
 • Geen warmteophoping dankzij ventilatiesleuf
 • Met veiligheidsrits tiger
 • Zonder optische witmakers
 • Design Cactusliefde


Verstelbare ventilatie
De ventilatiesleuf aan het voeteinde van de zomerslaapzak kan met een rits worden geopend en zorgt zo voor een optimale luchttoevoer volgens uw behoeften. Dit gaat oververhitting van de baby tegen. De slaapzak die ademt - voor een veilige en gezonde babyslaap.

Gegarandeerd getest op schadelijke stoffen
De kwaliteit van de producten is Träumeland bijzonder belangrijk, daarom zijn alle producten meerdere malen en onafhankelijk van elkaar getest op schadelijke stoffen en aantoonbaar geschikt voor gebruik in babybedjes. Een behoedzame productie en een zorgvuldige selectie van materialen is Träumeland vanzelfsprekend! Vragen en antwoorden
 • Waarom zou ik de voorkeur geven aan een slaapzak voor mijn kind in plaats van een deken?
S-slaapzakken hebben de voorkeur boven dekens, omdat ze niet weggeschopt of over het hoofd getrokken kunnen worden. Dit voorkomt oververhitting door warmteophoping en zorgt voor een veilige en gezonde babyslaap.
 • Welke maat slaapzak moet ik kiezen voor mijn baby?
De juiste maat van de babyslaapzak is vooral gebaseerd op de lengte van het kind. Onze tip: Om ervoor te zorgen dat uw baby niet hoeft te schoppen, mag de afstand tussen de voetjes en de onderkant van de slaapzak niet kleiner zijn dan 10 cm.

Voor de zekerheid moet u echter opnieuw meten:

Lichaamslengte
= - hoofdlengte
= + 10 cm
= juiste maat voor slaapzak
 • Welke kleren moet mijn baby in de slaapzak dragen?
Veel ouders zijn een beetje onzeker over het onderwerp slaapmode. Is de baby te warm of bevriest hij of zij? Want net zoals er warme zomernachten en koele wintermaanden buiten zijn, zijn er ook 's nachts temperatuurverschillen in de kinderkamer. Om de baby goed te laten slapen, is het belangrijk om de slaapkleding optimaal aan te passen. We willen hier geen algemene uitspraken doen. Eén ding is echter essentieel: je moet je niet laten misleiden door de dikte van het slaapzakmateriaal, want de materialen hebben verschillende warmtewaarden.
De meeteenheid "TOG" kan als leidraad worden gebruikt. "TOG" toont de thermische weerstand van textiel en geeft informatie over hoe warm uw baby zal zijn in een slaapzak bij een bepaalde kamertemperatuur. Hoe hoger de "TOG" waarde, hoe warmer de baby is. Slaapzakken hebben verschillende "TOG waarden". De LIEBMICH zomerslaapzak heeft een "TOG waarde" van 0,5!
 • Verzorgingstip
Gebruik voor het wassen een mild wasmiddel zonder optische witmakers.

U kunt de LIEBMICH handleiding voor de all-season-slaapzak hier vinden!

Accessoires

Prijs
24,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH cactusliefde
Gemiddelde klantenbeoordeling:
22 Beoordelingen
 
20
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Träumeland Zomerslaapzak LIEBMICH cactusliefde
26,08 €