TWIST SHAKE  Mini beker 230 ml, wit vanaf 4+ maanden

TWIST SHAKE Mini beker 230 ml, wit vanaf 4+ maanden



Prijs
12,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332215

EAN: 7350083120533

TWIST SHAKE Mini beker 230 ml, wit vanaf 4+ maanden
Deze tekst is automatisch vertaald.
Is uw kind net begonnen zelfstandig te drinken? Dan de drinkbeker, een van de leren drinkbekers met handvat van Twist shake is de perfecte keuze voor de actieve levensstijl van u en uw kind. De lekvrije siliconen afdichting voorkomt onnodig morsen en vlekken als uw kind de tuitbeker omdraait. Een must-have voor ouders die het dagelijkse leven met peuters soepel willen laten verlopen. Het siliconen deksel kan gemakkelijk worden verwijderd om vrij te kunnen schenken. De sippybeker heeft een ergonomische Design met zachte trainingsgrips die uw kind een comfortabele grip geven en hem helpen zelfstandig te drinken.

Het deksel kan er gemakkelijk op- en afgehaald worden en de drinktuit heeft een zachte, zachte siliconen huls die comfortabel tegen het tandvlees van je kind past. De tuitbeker wordt geleverd met een stijlvol deksel dat u op de tuit kunt bevestigen om deze te beschermen tegen bacteriën en vuil wanneer uw kind met de tuitbeker op reis is. Natuurlijk is de drinkbeker volledig vrij van BPA, BPS en BPF. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardige PP- en TPE-kunststof, die robuust en duurzaam is. De drinkbeker is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor uw kind vanaf de leeftijd van 4 maanden.

Deze tuitbeker is perfect voor uw kind wanneer het zelfstandig leert drinken - maar dat is nog niet alles! Er zit ook een verrassing in: de eigen uitvinding FruitS plash. Twist shake is het eerste bedrijf ter wereld met deze ingenieuze innovatie waarmee u uw kind een kleurrijk, vitaminerijk vruchtendrankje kunt maken. Elke sippybeker is uitgerust met een fruitmixer - een deksel met tanden die fruit pletten wanneer je het samen met water in de beker schudt. Welk fruit en welke bessen vindt uw kind het lekkerst? Laat ze aan het woord en mix je persoonlijke favoriete FruitS plash drankjes! Een welkome onderbreking die echt leuk is.
Kijk ook eens naar onze andere drinkbekers: Kruiper beker, Kid beker en het rietje beker. Ze zijn allemaal lekvrij, stijlvol, van de hoogste kwaliteit en natuurlijk BPA-vrij.

Product details:
  • Materiaal: Gemaakt van PP en TPE kunststof (hoogwaardig materiaal).
  • Lekvrije sippybeker - sippybeker met verwijderbare siliconen afdichting, die lekken voorkomt.
  • Extra brede hals - onze slimme Design maakt bijvullen en schoonmaken ongelooflijk eenvoudig
  • Veilig voor uw kind en uzelf
  • Lekvrije schenktuit - zodat uw kind actief kan blijven zonder te knoeien
  • Beschermdop - beschermt de inhoud tegen bacteriën, vuil en stof. Perfect voor onderweg
  • Gezond en lekker! Ergonomisch ontworpen - gemakkelijk vast te pakken en comfortabel om vast te houden, zelfs tijdens energieke spelperiodes
  • Zacht bekje - het bekje heeft een zachte siliconen coating die zacht is voor het tandvlees van je kind
  • FruitS plash - uw enige echte tiger fruit blender die fruit verplettert in de drinkbeker en waarmee u een heerlijke, gezonde drank kunt maken
  • Vrij van BPA, BPS en BPF
  • Geschikt vanaf 4+ maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: TWIST SHAKE Mini beker 230 ml, wit vanaf 4+ maanden
4.5
43 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 36
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

TWIST SHAKE  Mini beker 230 ml, wit vanaf 4+ maanden
TWIST SHAKE Mini beker 230 ml, wit vanaf 4+ maanden
12,99 €