Veiligheidsbelofte

Veiligheidsbelofte

Belangrijk om te weten: bij de keuze uit een autostoel staat de belangrijkste eigenschap, veiligheid,
altijd voorop. Ook na een ongeluk kun je op ons rekenen. Zelfs bij kleine ongelukjes kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel.

 

Onze service:

Wij nemen alle autostoelen* terug, die binnen twee jaar na aanschaf bij pinkorblue bij een ongeluk betrokken zijn geweest. Wij staan voor je klaar – beloofd!

 

Zo krijg je de veiligheidsbelofte*

  1. Autostoel bij pinkorblue aanschaffen en de factuur bewaren.
    De betreffende autostoelen kun je eenvoudig herkennen aan dit kenmerk.

  2. Na aanschaf kun je het certificaat hier downloaden.

  3. Wij wensen de hele familie een veilige en fijne manier van reizen met de auto – maar bij een ongeluk zijn we er natuurlijk voor jullie.

  4. Overhandig ons het certificaat, bewijs van aangifte van de politie en de factuur van jouw autostoel. Met deze gegevens en het feit dat de autostoel minder dan 2 jaar geleden bij ons aangeschaft is, ontvang je van ons een nieuwe autostoel - Gegarandeerd.

* De veiligheidsbelofte geldt voor aankopen vanaf 21-07-2014. Producten die voor deze datum zijn aangeschaft zijn uitgesloten van deelname. De veiligheidsbelofte geldt niet voor zitverhogers en is alleen geldig voor autostoelen die zijn voorzien van het Veiligheidsbeloftekeurmerk.