Vulli Sophie la girafe® speeldoosje

Vulli Sophie la girafe® speeldoosje


Adviesprijs
21,99 €
Prijs
18,76 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
3,23 €-15%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A295021

EAN: 3056562102093

Vulli Sophie la girafe® speeldoosje
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ideaal om te kalmeren en in slaap te vallen! Trek gewoon aan de maan en er klinkt een zacht melodietje van het in slaap vallen (Johannes Brahms - Slaapliedje: Goedenavond, goedenacht). Slim! Dankzij de Universal hanger is de muziekdoos overal mee naartoe te nemen.

De nieuwsgierigheid van de baby wordt geprikkeld door de gevarieerde natuur en de uitneembare elementen: een piepende hoorn, een belletje en een ring met gekleurde bolletjes die rinkelen bij het schudden.

Productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): ca. 43 x 14,5 x 6 cm
  • Slaapmelodie: Johannes Brahms - Slaapliedje (Goedenavond, goedenacht)
  • materiaal: 100% polyester
  • Reiniging: niet wasbaar
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Let op:
Om mogelijke verwondingen door verwikkeling te voorkomen, haalt u het speelgoed uit het bereik van het kind zodra hij of zij probeert te kruipen of te kruipen.
De details en kleuren van de inhoud kunnen variëren. Bewaar de verpakking. Het bevat belangrijke informatie. Verwijder alle verpakkingen en sluitingen voor gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Vulli Sophie la girafe® speeldoosje
Adviesprijs 21,99 €
18,76 €