X-Lander Adapter voor reiswieg X-CITE / X-FIT 14

X-Lander Adapter voor reiswieg X-CITE / X-FIT 14

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €

12,95 €
6,20 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 6,75 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A135539

X-Lander Adapter voor reiswieg X-CITE / X-FIT 14
Apapter voor de bevestiging van de reiswieg op de X-Lander X-Cite / X-Fit 14.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

XLANDER

X-Lander | voor elke situatie en uitdaging

De trendy kinderwagens van X-Lander bieden voor alle ouders wat wils. De lichte kinderwagens van aluminium zijn uitstekend geschikt voor mensen die zich regelmatig in de stad bevinden. Ouders die zich regelmatig in wat heuvelachtiger en robuuste omgeving bevinden, zullen de kinderwagens met luchtbanden comfortabel in gebruik vinden. Als highlight zijn enkele modellen van LED-verlichting voorzien, voor extra veiligheid tijdens wandelingen in het donker. De mooie luiertassen en voetzakken maken de set compleet. Ontdek al onze producten van X-Lander hier!


X-Lander Adapter voor reiswieg X-CITE / X-FIT 14
12,95 €
6,20 €