X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey

X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey


Variant:
  • X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Azure Grey
  • X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey
  • X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Organic Green

Prijs
199,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A318749

EAN: 5907651631629

X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey
Deze tekst is automatisch vertaald.
De nieuwe, nog betere reiswieg
Als u op zoek bent naar een van de grootste reiswiegen op de markt, zal de X- Prime Light 2.0 zeker aan uw verwachtingen voldoen. De brede en lange reiswieg, die compatibel is met de modellen X-Move, X-Cite en X-Pulse, garandeert veel comfort voor u en uw pasgeborene. U kunt het gebruiken tot het punt waarop uw kind zelf kan gaan zitten. De reiswieg is uitgerust met een grote zonnekap op twee niveaus om het kind te beschermen tegen wind en zon. Nu nieuw - een nieuw ontwikkelde luchtopening die voorkomt dat uw kind oververhit raakt. Een ander nieuw kenmerk van de reiswieg is de nieuw ontworpen binnenkant, die gemakkelijk kan worden verwijderd en gereinigd.

Grote reiswieg met modern oplossingen
De reiswieg X- Prime Light 2.0 is de beste oplossing voor kinderen vanaf de eerste levensdag. De reiswieg overtuigt met zijn totale gewicht van 4 kg. Omdat hij zeer licht is en het handvat bekleed is met ECO leder, is comfort gegarandeerd. Dankzij het Easy Lock systeem kan de reiswieg snel en moeiteloos op de kinderwagen worden gemonteerd en gedemonteerd. Dit is een groot voordeel als u de kinderwagen bijvoorbeeld in de bagageruimte wilt opbergen, want dankzij het verwijderbare plateau neemt de kinderwagen nog minder ruimte in de bagageruimte in.

Rustiger slapen
Om te voorkomen dat uw kind verblind wordt door de zon, kunt u de zonnekap gemakkelijk openen. Als de zon erg laag staat of er een koele wind waait, kunt u de zonneklep in twee standen uitschuiven met behulp van de tweetraps kapverstelling. Zo kan uw kind in alle rust slapen en wordt het niet gestoord door weer en wind. Maar ook voor warme en zonnige dagen is het belangrijk dat er frisse lucht in de reiswieg komt. De ventilatieramen in het voetendeksel en de kap maken dit mogelijk. Dit betekent dat de kap volledig kan worden geopend en uw kind beschermd is tegen de zon en tegelijkertijd een aangenaam fris briesje krijgt. Als de wind te koud is voor uw kind, kunt u gewoon het ventilatieraam sluiten met de ritssluiting en de voetenzak verwarmt uw kind weer. Het basisprincipe achter het ontwerp van de kinderwagen is, onder andere, de zorg voor de veiligheid en de gezondheid van de kinderen. Alle gebruikte stoffen garanderen de hoogst mogelijke bescherming tegen de zon van UV50. Dankzij deze materialen komt er geen gevaarlijke zonnestraling in de reiswieg en wordt uw kind beschermd tegen schadelijke effecten. Om uw kind te beschermen tegen insectenbeten, is er een muskietennet aangepast aan de reiswieg. Het materiaal zorgt voor een goede luchtcirculatie en beperkt het zicht niet.

Verwijderbare, gemakkelijk wasbare vulling
U kunt de binnenzijde van de reiswieg met een handvat verwijderen en in de wasmachine reinigen. De verwijderbare vulling zorgt voor een hygiënische reiniging.

Praktische zakken
De zonnekap is voorzien van een praktische fopspeenzak. Zo is de fopspeen altijd binnen handbereik en blijft hij schoon als hij niet wordt gebruikt. Er is ook een binnenzak in de reiswieg. Klein speelgoed kan er bijvoorbeeld worden opgeborgen.

Product details:
  • Grote zonnekap
  • Luchtdoorlatend gaasinzetstuk in kap en voetbedekking voor optimale ventilatie
  • Muggennet
  • Verwijderbare vulling
  • Schuimrubberen matras voor hoog ligcomfort
  • Easy Lock Systeem
  • Praktische zakken
Technische details:
  • Buitenmaten kuip (lengte x breedte x hoogte): 87 x 42 x 32 cm
  • Afmetingen binnenkuip (lengte x breedte x hoogte): 80 x 31 x 18 cm
  • Gewicht: 4,2 kg
Inbegrepen in de levering:
  • Baby bad
  • Muggennet

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

X-lander

X-Lander | voor elke situatie en uitdaging

De trendy kinderwagens van X-Lander bieden voor alle ouders wat wils. De lichte kinderwagens van aluminium zijn uitstekend geschikt voor mensen die zich regelmatig in de stad bevinden. Ouders die zich regelmatig in wat heuvelachtiger en robuuste omgeving bevinden, zullen de kinderwagens met luchtbanden comfortabel in gebruik vinden. Als highlight zijn enkele modellen van LED-verlichting voorzien, voor extra veiligheid tijdens wandelingen in het donker. De mooie luiertassen en voetzakken maken de set compleet. Ontdek al onze producten van X-Lander hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey
5
7 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 7
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey
X-lander Reiswieg X-Pram Light 2.0 Evening Grey
199,00 €