X-lander  Buggy X-Follow Helio Green
Prijs
219,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A319786

EAN: 5907651634866

X-lander Buggy X-Follow Helio Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
Modern it Design , hoge kwaliteit en veiligheid - Een buggy
X-Follow - onze nieuwste, exclusieve buggy die in alle opzichten is ontworpen. Het heeft een modern es, geraffineerde Design die helemaal in de trend is. De buggy is niet alleen elegant, maar ook solid e en stabiel. De gebruiksvriendelijke buggy kan met één hand worden opgevouwen. De X-Follow is zeer licht en compact.

Design erbuggy
De X-Follow wordt gekenmerkt door de modieuze Design en esthetiek. De eenvoudige, minimalistische vorm geeft de buggy een exclusief karakter. Er is een ruime keuze aan kleuren. Of het nu zonnig geel Solar Yellow , kosmisch blauw of klassieke kleuren zoals Galaxy Beige en Helio Green betreft, de kleurgecoördineerde schouderriemen harmoniëren perfect met de algehele look van de kinderwagen en vormen een stijlvolle combinatie in een pastelkleurenpalet.

Comfortabel reizen door de straten van de stad
Wielen met geschuimde EVA-banden bieden een grotere lekbestendigheid bij hetzelfde rijcomfort. In tegenstelling tot luchtbanden hebben wielen met EVA-banden veel minder onderhoud nodig en raken ze nauwelijks beschadigd. Zij rollen ook bijzonder stil, bieden een goede demping en zijn zeer goed bestand tegen hitte en veroudering. Daarnaast is er de uitstekende vering, die alle trillingen vermindert en schokken absorbeert. Zo kan uw kind in alle rust een dutje doen. De voorwielen zijn zwenkbaar, wat de kinderwagen zeer wendbaar maakt en hij kan zelfs om zijn eigen as draaien. De lichtheid en stabiliteit van de kinderwagen maken hem gemakkelijk en comfortabel te besturen. Het is belangrijk dat de reis niet alleen een plezier is voor uw kind, maar ook voor u. Dankzij tiger kogellagers in de wielen kun je de buggy ook met één hand besturen. Een soepele en stille stoelverstelling is ook belangrijk als uw kind tijdens een wandeling in slaap valt. De rugleuning kan naar wens worden versteld en aan de slaaphouding van het kind worden aangepast.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
Om te voorkomen dat uw kind verblind wordt door de zon, kunt u de luifel eenvoudig vergroten met het extra paneel. Het beschermt ook tegen koele tocht. Bij warm weer kan het een voordeel zijn als de lucht in de kinderwagen kan circuleren. Het circulatieraam geeft uw kind frisse lucht en u kunt hem of haar altijd in de gaten houden. Zelfs bij nat weer is uw kind beschermd tegen de regen. De X-Follow is uitgerust met een waterdichte kap, zodat je liefje een kleine regenbui niet erg vindt. Met deze kinderwagen bent u op elk weertype voorbereid.

Veiligheid - Zichtbaar van een afstand
Voor een maximale bescherming van u en uw kind zorgen de reflectoren op de zonnekap, de mand en de wielen voor een betere zichtbaarheid in het donker. Dankzij de reflectoren is de kinderwagen ook na zonsondergang nog zichtbaar. Dit is een groot voordeel, vooral bij het lopen op slecht verlichte paden. Om ervoor te zorgen dat uw kind op elk terrein een stabiele houvast heeft, bestaat het riemsysteem uit een gesp met 3 verankeringspunten voor de schouders en het kruis. De riemen kunnen in maat worden versteld en de gordelbeschermers beschermen de gevoelige huid van het kind tegen schaafwonden.

Praktisch en gemakkelijk op te bergen
Dankzij de praktische boodschappenmand hoeft u zich geen zorgen meer te maken over waar u uw boodschappen of Sand speelgoed moet opbergen. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte en uw spullen zijn binnen handbereik. Zelfs als u met de auto bent, vormt de X-Follow geen obstakel. Deze buggy weegt slechts 7,5 kg en is dus supergemakkelijk in de kofferbak te tillen of de trap op te dragen. Hij neemt zeer weinig plaats in, zowel in de kofferbak als in huis. De X-Follow is uitgerust met een comfortabel en modern en vouwsysteem waarmee de kinderwagen in twee stappen door de zwaartekracht kan worden opgevouwen. Dankzij de zelfvergrendelende gesp kan hij moeiteloos worden gedragen wanneer hij is opgevouwen. Het is erg handig om de kinderwagen snel te kunnen in- en uitvouwen, vooral als je in de stad woont en een hoger tempo hebt. Dit maakt het de perfecte metgezel voor in de stad.

Product details:
  • EVA-schuimbanden
  • Zwenkwielen vooraan
  • Vergrootbare zonnekap
  • Reflectoren
  • 3-punts gordel
  • Handig vouwsysteem
  • Zelfsluitende gesp voor moeiteloos dragen
Technische details:
  • Afmetingen van het frame in uitgevouwen toestand (lengte x breedte x hoogte): 80 x 52 x 106 cm
  • Afmetingen van het frame in opgevouwen toestand (lengte x breedte x hoogte): 59 x 52 x 31 cm
  • Gewicht buggy: 7,6 kg
  • Zitvlak (lengte x breedte): 20 x 30 cm
  • Rugleuning (lengte x breedte): 45 x 30 cm
  • Maximale stoelbelasting: 15 kg
  • Afmetingen voorband: 6 inch, achterband: 7 inch
  • Grote, gemakkelijk toegankelijke onderwagenmand: Maximale belasting 3 kg
Inbegrepen in de levering:
  • Buggy met sportstoel
  • Ruime boodschappenmand

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
24,31 €
Prijs
27,55 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

X-lander

X-Lander | voor elke situatie en uitdaging

De trendy kinderwagens van X-Lander bieden voor alle ouders wat wils. De lichte kinderwagens van aluminium zijn uitstekend geschikt voor mensen die zich regelmatig in de stad bevinden. Ouders die zich regelmatig in wat heuvelachtiger en robuuste omgeving bevinden, zullen de kinderwagens met luchtbanden comfortabel in gebruik vinden. Als highlight zijn enkele modellen van LED-verlichting voorzien, voor extra veiligheid tijdens wandelingen in het donker. De mooie luiertassen en voetzakken maken de set compleet. Ontdek al onze producten van X-Lander hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: X-lander Buggy X-Follow Helio Green
5
12 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 10
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

X-lander  Buggy X-Follow Helio Green
X-lander Buggy X-Follow Helio Green
219,00 €