X-lander  Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Silver
Variant:
  • X-lander  Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Petrol
  • X-lander  Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Silver

Prijs
59,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A318332

EAN: 5902315549357

X-lander Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Silver
Deze tekst is automatisch vertaald.
Behaaglijk en warm de winter door
De nieuwe, verlengbare voetenzak Velvet is een must-have voor wandelingen op koude dagen. Het houdt uw kind lekker warm en de speciale bontkraag beschermt tegen kou, regen en wind. De voetenzak kan gebruikt worden in de reiswieg en in de buggy. De gewatteerde buitenstof is waterafstotend en beschermt de stof en uw kind tegen nat worden. De binnenstof van het voetgedeelte is ook geïmpregneerd en voorkomt doorweken. Aangezien dit deel van de voetenzak het meest in contact komt met vuile schoenen, kunt u het voetendeel eenvoudig verwijderen met behulp van de ritssluiting en het apart wassen.

Duurzaam materiaal
Voor de vulling van de voetenzak werden twee lagen gebruikt. De ene laag heeft een weefselgewicht van 400 g/m2, de tweede laag heeft een weefselgewicht van 120 g/m2. Tussen de twee lagen zit een membraan dat de voetenzak extra beschermt tegen vocht, maar ook voorkomt dat de vulling klonterig wordt. Daarom verandert de dikte van de voetenzak niet, zelfs niet na langdurig gebruik. Het totale stofgewicht is 520g/m2. De winter voetenzak is gemaakt met zorg voor elk detail en voldoet aan alle eisen van de normen voor kinderproducten. De tas is gemaakt van gecertificeerde materialen volgens Oeko-Tex Standaard 100. Het artikel is verkrijgbaar in verschillende varianten en past qua kleur bij de handwarmers die afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

De voetenzak die met u meegroeit
De maat kan worden aangepast met behulp van ritsen. Zo kunt u de voetenzak kleiner maken zodat hij in de reiswieg past (maat S: lengte 84 cm, breedte 53 cm). Voor een ouder kind kunt u gewoon het voetgedeelte verlengen. De voetenzak is voorzien van riemen en kan dus gemakkelijk aan de kinderwagen worden bevestigd, zodat hij niet wegglijdt en stabiel op de zitting blijft liggen.

Producteigenschappen:
  • Beschermt tegen kou, wind, regen en sneeuw
  • Dikke wintervulling en geïmpregneerde buitenstof
  • Het voetgedeelte binnenin is gemaakt van een waterafstotend materiaal en voorkomt zo vervuiling
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • De voetenzak kan worden vergroot of verkleind.
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte): 88 tot 105 x 42 tot 48 cm.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30 graden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

X-lander

X-Lander | voor elke situatie en uitdaging

De trendy kinderwagens van X-Lander bieden voor alle ouders wat wils. De lichte kinderwagens van aluminium zijn uitstekend geschikt voor mensen die zich regelmatig in de stad bevinden. Ouders die zich regelmatig in wat heuvelachtiger en robuuste omgeving bevinden, zullen de kinderwagens met luchtbanden comfortabel in gebruik vinden. Als highlight zijn enkele modellen van LED-verlichting voorzien, voor extra veiligheid tijdens wandelingen in het donker. De mooie luiertassen en voetzakken maken de set compleet. Ontdek al onze producten van X-Lander hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: X-lander Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Silver
4.5
13 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 10
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

X-lander  Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Silver
X-lander Winter voetenzak X- Cuddle Velvet Silver
59,00 €