Tot wel €70 korting vandaag!🐦
Tot wel €70 korting vandaag!🐦
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
XTREM Toys and Sports - Krijt bom mini katapult set

XTREM Toys and Sports - Krijt bom mini katapult set


Prijs
5,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A272022

EAN: 4038867003496

XTREM Toys and Sports - Krijt bom mini katapult set
De set bestaat uit een katapult en drie mini-krijtbommen. Bij meer dan 150 worpen wordt telkens krijtstof uit het nylon zakje in een van de kleuren van de regenboog losgelaten. Het kalkpoeder is uit de meeste materialen uitwasbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Details:
  • Afmetingen: 18,4 x 21,6 x 7,6 cm
  • Katapult en drie mini krijtbommen
  • Krijtpoeder is wasbaar
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken. Het artikel mag alleen buiten worden gebruikt. Het artikel mag niet nat worden. Het wordt aanbevolen om de handen te wassen na het spelen. Het poeder bevat kleurstoffen die in sommige gevallen verkleuring van oppervlakken en stoffen kunnen veroorzaken. Niet richten op dieren, baby's en peuters en andere personen en nooit op gezichten. Het dragen van een veiligheidsbril wordt aanbevolen. Afwijkingen in kleur en technische veranderingen voorbehouden!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

XTREM Toys and Sports - Krijt bom mini katapult set
5,99 €