Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams Slaapzak
Momenteel uitverkocht

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams Slaapzak

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
19,93 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A222536

Zapf Creation Baby Annabell® Sweet Dreams Slaapzak
Fijne dromen in Baby Annabell's Sweet Dreams slaapzak. Een baby moet het tijdens de nacht fijn warm hebben en heeft genoeg vrijheid nodig, om zich te kunnen bewegen. Deze slaapzak is de perfecte slaapzak en eenvoudig aan- en uit te trekken. Met mooi glow-in-the-dark effect.

Details:
  • Baby Annabell®
  • Geeft licht in het donker.
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Zapf

Zapf – de leukste poppen en accessoires!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.