Zapf Creation Baby Annabell® Tafelzitje

Zapf Creation Baby Annabell® Tafelzitje


Prijs
24,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A238809

Zapf Creation Baby Annabell® Tafelzitje
Precies in het midden van alles. elfs als Baby Annabell® haar flesje daadwerkelijk krijgt en maar langzaam de eerste eetpogingen doet, wil ze tijdens het eten aan de tafel zitten. Met haar tafelzitje kan ze nu comfortabel aan alle maaltijden deelnemen. Schroef het gewoon op het tafelblad en het zegt "smakelijk"

Details:
 • Hoogwaardige accessoires voor Baby Annabell®
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Zapf

  Zapf – de leukste poppen en accessoires!

  Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


  Onze bestsellers

  Zapf Creation Baby Annabell® Tafelzitje
  24,99 €
  Top merken