Zapf Creation BABY born® Play & Fun Helm
Momenteel uitverkocht

Zapf Creation BABY born® Play & Fun Helm

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 20,00 €
10,34 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A223090

Zapf Creation BABY born® Play & Fun Helm
Veiligheid gaat voor!

Ook Baby born® draagt bij het fietsen een helm. Zij heeft zelfs een earodynamisch gedesignt model. Hij is wit met roze en heeft een mooi motief op de zijkant. De riempjes onder de kin zorgen ervoor, dat de helm niet weg glijdt als het hobbelig wordt. De helm past perfect bij Baby born®s nieuwe fiets en het nieuwe fietsstoeltje.

Details:
 • Geschikt voor alle poppen tot 43 cm.
 • Voor lang speelplezier
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Zapf

  Zapf – de leukste poppen en accessoires!

  Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


  Top merken