ZELLMOPS Stillmerkerset Blauw
Prijs
14,38 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A254770

ZELLMOPS Stillmerkerset Blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
De set van drie vlaggen met blauw-wit patroon helpt je om de paginawisseling bij te houden ondanks de nog steeds dementie.

Slaaptekort en borstvoedingsdementie in de borstvoedingsperiode - het kan gebeuren dat u bij het geven van borstvoeding vergeet welke borst eigenlijk de volgende is. Hier kan de Zellmops borstvoedingsherinnering helpen: u kunt de praktische memo eenvoudigweg voor of na de borstvoeding aan uw borstvoedingsbeha klemmen. Zo heb je altijd een geheugensteuntje bij je, dat je laat zien welke borst je als laatste hebt aangedaan.

De set bestaat uit drie borstvoedingsnoten: donkerblauw met witte stippen, wit met donkerblauwe strepen en wit met donkerblauwe kronen. Zo heeft u altijd een clip om te veranderen of een vervanger in geval van verlies bij de hand.

Productgegevens:
  • Afmetingen: 10 cm, 5 cm aan elkaar geknipt, 5 cm.
  • 100% polyester met Print
  • Druck metalen knoppen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Onze bestsellers

ZELLMOPS Stillmerkerset Blauw
14,38 €
Top merken