aden® Hydrofiele doek Doll roze 4stuks

Prijs
42,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A254476

EAN: 0842332108913

aden® Hydrofiele doek Doll roze 4stuks
Onze veelzijdige, ademende mousseline doeken zijn de eerste in hun soort buiten Australië en worden niet alleen voor het slapen gaan gebruikt.

Ademend en zijdezacht hydrofiele doek gemaakt van 100% katoenen mousseline van aden by aden + anais voor het comfort van de baby en de gemoedsrust van de ouders. Ingebakerde baby's voelen zich vaak bijzonder veilig, omdat het hen herinnert aan het veilige en comfortabele gevoel in de baarmoeder. Wanneer je je baby bakert, kun je voorkomen dat je baby wakker wordt door spontane reflexbewegingen met de armen, de zogenaamde Moro reflex - zodat jij en je baby 's nachts veel rustiger slapen.

Deze bakerdoeken zijn bijzonder groot (112 x 112 cm), wat het niet alleen gemakkelijker maakt om te bakeren, maar zijn ook ongelooflijk veelzijdig. Met de hydrofiele doeken van aden by aden + anais is het veel gemakkelijker om je kind naar bed te brengen. Ze kunnen ook op verschillende manieren worden gebruikt - als afdekking voor de kinderwagen, als spuugdoek, als verzorgingsdoekje, als speelkleed of als aankleedkussen, om er maar een paar te noemen - en ze leggen je kind zacht in bed, zelfs na vele wasbeurten.

Productdetails:
  • Afmeting n: 112 x 112 cm
  • Materiaal: 100 % katoenen mousseline
  • Bestand tegen wasmachine en droger

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: aden® Hydrofiele doek Doll roze 4stuks
5
133 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 113
 
4 Sterren
| 17
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

aden® Hydrofiele doek Doll roze 4stuks
aden® Hydrofiele doek Doll roze 4stuks
42,90 €