BabyDan Traphekje Flex XL 90 - 270 cm zwart

Prijs
149,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A280541

EAN: 5705548028022

BabyDan Traphekje Flex XL 90 - 270 cm zwart
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
 • Met het Flex XL-beschermrooster van Baby Dan ® bescherm je je haard of kachel.
 • De afzonderlijke delen kunnen vrij worden geplaatst - inclusief het deurdeel.
 • De delen kunnen precies zo in elkaar worden gezet als het beste bij de ruimte past.
 • De Flex XL is perfect voor haarden op een rechte aden muur en voor kachels die in een hoek worden geplaatst.
 • Flex is een zeer flexibel systeem van elementen die naar wens kunnen worden samengesteld.
 • Het Flex veiligheidshek kan gebruikt worden voor trappen of brede deuropeningen, als scheidingswand of als bescherming voor de open haard of kachel.
 • Als je een Park-A-Kid box voor je kind koopt, kun je deze ombouwen tot een veiligheidshek als je de box niet meer nodig hebt, bijvoorbeeld door de wandbevestigingen toe te voegen.
 • Flex XL basis veiligheidshek - kan onbeperkt verlengd worden
 • Geschikt voor openingen van 90 tot 270 cm
Afmetingen & materiaal:
 • Hoogte: 71 cm
 • Materiaal: Metal l

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

BabyDan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de kwalitatieve producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment van kinderveiligheidproducten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.

De roeping van Baby Dan

Toen in 1968 het eerste traphekje van Baby Dan werd ontwikkeld, was dat het begin van een lange roeping van Baby Dan om er voor te kunnen zorgen dat kindjes veilig kunnen wonen en spelen. Vanaf dat moment was het de roeping van Baby Dan om bij te dragen aan een veilige leefomgeving voor vele families wereldwijd. Dankzij de producten van Baby Dan kunnen zowel de ouders als ook de kindjes zich thuis veilig voelen. Baby Dan heeft een ISO-certificering, die zich constant focust op minimalisering van ongelukken, energieverbruik en telkens de milieubelasting probeert te verminderen. Om dit te kunnen waarborgen evalueren ze regelmatig alle producten, materialen en processen. Baby Dan is lid van de Global Safety Cooperation en heeft een vaste plek in het Europeese commitee die verantwoordelijk is voor het vastleggen van de veiligheidstandaard. De producten van dit Deense bedrijf voldoen regelmatig niet alleen aan de Europese Veiligheidsnormen, in vele gevallen overtreffen vele producten deze veiligheidsnormen. Dit betekent voor Baby Dan dat ze streng en realistich testen, om kinderen zoveel mogelijk voor eventuele gevaren te beschermen. Bovendien wordt hier rekening gehouden met dagelijks gebruik en slijtagesporen door families met kleine kinderen.

Van traphekjes, veiligheidsproducten tot aan meubels en textiel voor thuis

Het aktuele productassortiment bevat onder andere: kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en diverse accessoires als zonneschermen, luiertassen, voetenzakken en buggyboards. Naast de normale kinderwagens heeft ABC Design ook nog ruime keuze uit duo en tweelingwagens. Zo is er voor elke (aanstaande) ouder ruime keuze uit het assortiment van ABC Design. De kinderwagens en autostoelen zijn verkrijgbaar in trendy designs. Bovendien heeft elke nieuwe collectie van ABC Design een ‘Limited Edition’, de designs hiervan zijn extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan lederhandgrepen of een zilverkleurig frame. De ABC Design Zoom duowagen heeft al enkele prijzen gewonnen. Ontdek al onze ABC Design producten hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BabyDan Traphekje Flex XL 90 - 270 cm zwart
5
359 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 296
 
4 Sterren
| 59
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

BabyDan Traphekje Flex XL 90 - 270 cm zwart
BabyDan Traphekje Flex XL 90 - 270 cm zwart
149,95 €