BERG Biky City Blauwe Handrem

BERG Biky City Blauwe Handrem


Prijs
135,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343205

EAN: 8715839085372

BERG Biky City Blauwe Handrem
Deze tekst is automatisch vertaald.
Heb je liever de klassieke versie? Of wil je liever vies worden met gras en modder?

BERG heeft het ideale wiel voor u!
De BERG Biky heeft een opvallende, robuuste uitstraling dankzij de opvallende Design en de dubbele voorvork. Het stuur is gemaakt van lichtgewicht magnesium en heeft een stuuruitslagbegrenzer, een verstelbaar zadel en comfortabele luchtbanden.

Door gebruik te maken van modern ster fabricagetechnieken en lichtgewicht magnesium, is BERG erin geslaagd een uitzonderlijk stabiel frame met een zeer laag gewicht te ontwikkelen. Hierdoor is het wiel gemakkelijk te hanteren, maar vooral ook gemakkelijk te berijden.

Bereid je voor op zelfstandig fietsen met de Biky loopfiets! Balanceren op twee wielen en tegelijkertijd leren sturen is op jonge leeftijd al een hele uitdaging. Om plotseling oversturen van het stuur te voorkomen, is de BERG Biky uitgerust met een stuurhoekbegrenzer die kan worden ingesteld op een stand voor beginners of een stand voor gevorderde rijders. De Biky City blue, Cross blue en Cross grey zijn ook verkrijgbaar in handremvarianten voor nog meer veiligheid.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 89 x 42 x 51 cm.
  • Geschikt voor lichaamsmaten: 85 tot 115 cm
  • Zadelhoogte: 29,5 tot 32 cm
  • Gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Moedigt uw kind aan om te spelen
  • Leeftijd: van 2 tot 5 jaar

    Gesponsord

    product_detail_ad

    Accessoires

    Prijs
    15,54 €

    Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


    Onze bestsellers

    BERG Biky City Blauwe Handrem
    BERG Biky City Blauwe Handrem
    135,00 €