Britax Römer  Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin
Duurzaam -11%

Britax Römer Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin


Variant:
  • Britax Römer  Kinderwagenbevestiging Smile III Atlantic Green , bruin
  • Britax Römer  Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin

249,90 €
Prijs
222,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
26,91 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341528

EAN: 4000984504422

Britax Römer Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin
Deze tekst is automatisch vertaald.
In de eerste maanden van het leven van je baby is een wandelwagen het meest geschikt voor lange wandelingen. Het is ook gezonder omdat je kindje in een perfect vlakke ligpositie kan rusten. De Smile III reiswieg voelt zacht aan en past perfect bij je Smile III kinderwagen.

Hij laat ook genoeg ruimte over voor je kind om te groeien tot het groot genoeg is voor de zitting. Je kind wordt niet alleen goed beschermd door de zachte bekleding, maar ook dankzij de royale zonnekap en windbescherming.

Deze kinderwagenzitting is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte en tot een gewicht van 9 kg.

Green Sense door Britax Römer
Dit innovatieve assortiment autostoeltjes en buggy's geeft plastic afval een tweede leven.
We hebben alleen 100% gerecycled polyester gebruikt voor de productie van de stoffen bekleding van Green Sense. Tot 29 (1,5 liter) PET plastic flessen per product zijn omgezet in zacht garen, dat vervolgens is geweven tot stoffen bekleding van hoge kwaliteit.
De ruitvormige netstof, ook gemaakt van 100% gerecycled materiaal en omzoomd met ger aden gaas, is doelbewust geïntegreerd in de Design van de hoezen om de luchtcirculatie te bevorderen, zodat de kleintjes zich extra comfortabel voelen als ze op stap zijn.

Snel en gemakkelijk te gebruiken
De Memory knoppen op de Smile III reiswieg zijn ideaal wanneer je de reiswieg van de kinderwagen wilt halen zonder je baby te storen. De Memory knoppen op de vergrendeling kunnen eenvoudig met één hand worden ontgrendeld door ze achter elkaar in te drukken - en je kunt de kinderwagenzitting eraf tillen. Bovendien geven de praktische indicatoren aan of je kinderwagenzitting goed vastzit op de kinderwagen. Je kunt dus volledig gerust zijn.

Speelt mee in elk weer
Of het nu regent of hondsdagen zijn: de Smile III wandelwagenzitting heeft een extra grote, uitschuifbare kap. Dankzij de geïntegreerde zonneklep met UPF 50+ zonbescherming biedt hij je kind extra schaduw - en dus extra bescherming. Je kunt ook het extra grote ventilatieraam openen, zodat de lucht beter kan circuleren. Tegelijkertijd kan je kind beter rondkijken. Op regenachtige dagen houdt de apart verkrijgbare regenhoes je kind lekker droog.

Gemakkelijk vervoer
Goed om te weten: Als je met je baby in de auto reist, kan de Smile III reiswieg plat worden gevouwen. Zo kun je hem gemakkelijk opbergen in de kofferbak en blijft er genoeg ruimte over voor andere spullen. En als je weer te voet bent, biedt de wandelwagenzitting je kind meer comfort.

Productgegevens:
  • Vlakke ligpositie
  • Voelt zacht en gripvast aan
  • Zachte vulling
  • Bescherming dankzij royale kap met UPF 50+ en windbescherming
  • Extra grote oprolbare kap met ventilatieraam
  • Memory Vergrendelingsknoppen zijn gemakkelijk te ontgrendelen
  • Volledig plat opvouwbaar
  • Past: Britax Römer Kinderwagen Smile III
Technische gegevens:
  • Uitwendige afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 20 x 82 x 39,5 cm
  • Inwendige afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 20 x 73 x 33 cm
  • Gewicht: 3,5 kg
  • Maximaal gewicht inzittenden: 9 kg
  • Materiaal bekleding: 100% gerecycled polyester / 29 (1,5 liter) PET plastic flessen
Bij de levering inbegrepen:
  • Kinderwagenbevestiging Smile III
  • Zonnescherm
  • Windscherm

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Gerecycled materiaal

Gerecycled materiaal wordt gewonnen uit opnieuw verwerkt afval. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe kunstof garen gewonnen worden uit PET-Flessen. Recyclen helpt dus om afval dat al in de omloop is nieuwe leven in te blazen. Bovendien vergt het recycleproces meestal veel minder energie, chemicaliën en water dan bij de productie van nieuwe materialen. Keurmerken die producten van gerecyclede materiaal kenmerken zijn bijvoorbeeld de Global Recycelt Standard en het merk Repreve.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin
5
141 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 122
 
4 Sterren
| 17
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer  Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin
Britax Römer Kinderwagenbevestiging Smile III Fossil Grey, bruin
249,90 €
222,99 €