Eichhorn Baby Hipp Kinderwagen RIng
NIEUW Duurzaam
Prijs
18,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333740

EAN: 4003046007466

Eichhorn Baby Hipp Kinderwagen RIng
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eichhorn Baby HIPP Mobile voor onderweg: De hoogwaardige Eichhorn Baby HIPP Mobile voor onderweg van beukenhout trekt de aandacht van de baby. De baby kan de kralen en schattige pluche elementen met zijn ogen volgen en wordt aangemoedigd om te grijpen. Bij de productie van de Eichhorn mobiel wordt uitsluitend FSC® 100% hout uit duurzame tiger bosbouw gebruikt.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): -
  • Ring om op te hangen met pluche ezel
  • Inhoud: 1 kinderwagenring
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, pluche, plastic, TPE, PP & TB/insert
  • Leeftijd: Vanaf 1 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
12,99 €
Prijs
10,99 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Eichhorn Baby Hipp Kinderwagen RIng
Eichhorn Baby Hipp Kinderwagen RIng
18,99 €