haakaa® Borstvoedingskapje
Prijs
14,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345369

EAN: 9421903711755

haakaa® Borstvoedingskapje
Deze tekst is automatisch vertaald.
Borstvoeding geven vergt enige oefening voor de meeste moeders. Deze tepelbeschermers zijn een doeltreffend hulpmiddel, want als uw baby bijt, zich wegtrekt, u omgekeerde/platte tepels of pijnlijke tepels heeft, kunt u dankzij het tepelbeschermer toch goed en zonder ongemak borstvoeding geven.Dankzij de ultradunne siliconen sluit het tepelbeschermer perfect aan op uw borst, warmt het zich door uw eigen lichaamstemperatuur op en zorgt het zo voor een natuurlijk en geruststellend gevoel voor moeder en kind. Dankzij het borstvoedingskapje kunnen veel moeders genieten van de heerlijke aspecten van borstvoeding zonder pijn of ongemak.
Inhoud: 2 x borstvoedingscapsules + 1 x bewaarcontainer
De tepelbeschermers hebben een opening voor de tepel met een diameter van 18mm.

Reiniging en onderhoud

Was het verzorgingskapje voor en na elk gebruik. Hoewel vaatwasmachinebestendig, raden wij aan de kegel in een warm sopje te wassen, goed af te spoelen en dan te laten drogen. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. Het borstschild kan worden gesteriliseerd in een stoomsterilisator of door het 2-3 minuten in heet water te koken.

Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het artikel niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde borstels of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Als het artikel in contact komt met afwasmiddel, kan de silicone wit uitslaan. Gebruik het artikel alleen voor het doel waarvoor het bestemd is. Op een koele, droge plaats bewaren en direct zonlicht vermijden. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Geschikt voor moeders met omgekeerde/vlakke tepels of pijnlijke tepels om borstvoeding te kunnen blijven geven
  • Unieke vorm en superdun siliconen zorgen voor meer huidcontact tussen moeder en baby
  • Verwarmt tot de lichaamstemperatuur van de moeder voor een natuurlijk gevoel
  • Gemaakt van 100% zachte, flexibele en superdunne medische siliconen
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten
  • Het product bevat twee tepelhoedjes en een opbergdoos

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Borstvoedingskapje
4.5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Borstvoedingskapje
haakaa® Borstvoedingskapje
14,99 €