haakaa® Tepelvormer 2.0
Adviesprijs
19,99 €
Prijs
18,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345376

EAN: 9421904690042

haakaa® Tepelvormer 2.0
Deze tekst is automatisch vertaald.
Tepels zijn net zo gevarieerd als wij als mensen, ze zijn er in alle vormen en maten, naast naar buiten gerichte tepels zijn er ook vlakke of naar binnen gerichte (omgekeerde) tepels. Met platte of omgekeerde tepels kan het geven van borstvoeding en vooral het vastklikken van de baby iets moeilijker zijn en kan enige hulp nodig zijn. De Haakaa siliconen tepelvormers zijn gemaakt van 100% siliconen en zo gevormd dat ze vlakke of omgekeerde tepels zachtjes naar buiten trekken met een zachte zuigende werking - zo wordt het vastklikken van je baby een fluitje van een cent!
Plaats de tepelvormer op uw tepels voor u borstvoeding geeft en druk het uiteinde lichtjes in om een lichte zuigkracht te genereren.
De resultaten zijn slechts tijdelijk, dus de tepelvormers moeten voor elke borstvoeding worden gebruikt. De tepelvormers moeten van de baby worden verwijderd voordat de borstvoeding wordt gegeven / de baby wordt vastgeklikt!
Deze nippelvormers zijn gepatenteerd. Octrooinummer ZL201703119427.8

Reiniging en onderhoud

Voor en na elk gebruik wassen. Hoewel vaatwasmachinebestendig, adviseert Haakaa om met de hand schoon te maken met een warm sopje. Goed afspoelen en laten drogen. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. Gebruik voor het steriliseren een stoomsterilisator of kook het 2-3 minuten in heet water.

Controleer regelmatig of het product intact is en vervang het indien het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Kinderen kunnen zich verslikken in kleine voorwerpen. Gebruik het artikel alleen voor het doel waarvoor het bestemd is. Bewaar het artikel op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht.

Productgegevens
  • Gemaakt van siliconen
  • Kromt vlakke of omgekeerde tepels naar buiten voor gemakkelijker vastklikken van de baby
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Inclusief 2 stuks
  • Inclusief container voor schone opslag en transport
  • BPA, PVC en ftalaat vrij

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Tepelvormer 2.0
5
1 Klantbeoordeling
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Tepelvormer 2.0
haakaa® Tepelvormer 2.0
Adviesprijs 19,99 €
18,49 €