Hape Mijn Koffiemachine
Prijs
29,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A228212

Hape Mijn Koffiemachine
Dit hoort in elke speelgoedkeuken. Met dit geweldige koffiezetapparaat met verwisselbare pad maak je fantastische koffie - met of zonder melk.

Details:
 • Onderdelen: 6
 • Afmetingen: 17,5 x 10,6 x 19,6 cm
 • Gewicht: 0,67 kg
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 24 maanden

 • Pas op
  Het servies is niet geschikt voor gebruik met echt voedsel. Graag geen contact met eten maken. Verwijder de verpakking voordat u het speelgoed aan uw kind geeft. Kleurafwijkingen zijn mogelijk!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Hape

  Educatief speelgoed van Hape

  Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


  Hape Mijn Koffiemachine
  29,95 €
  Top merken