JULIUS ZÖLLNER Knuffelnest NIDO Little Otti
-13%
JULIUS ZÖLLNER Knuffelnest NIDO Little Otti

Adviesprijs
59,99 €
Prijs
51,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A302556

EAN: 4009250085832

JULIUS ZÖLLNER Knuffelnest NIDO Little Otti
Deze tekst is automatisch vertaald.
Nesten bieden een goede bescherming voor uw baby. Als de kleintjes zich 's nachts verplaatsen, worden ze beschermd tegen verwondingen door het zachte nest, zelfs in houten wiegjes. Daarnaast is het Nido Cuddle Nest een veilige en comfortabele rustplaats voor onderweg of thuis. De baby voelt zich vanaf het eerste moment veilig en geborgen. Door de 10 cm hoge rand kan je baby veilig spelen en slapen.

Technische details:
  • Nestafmetingen: 80 x 55 cm, 10 cm hoge rand
  • Afmetingen ligvlak: 60 x 35 cm
productdetails:
  • Ontwerp: Little Otti
  • Voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 5 maanden
  • Stof: 100% jersey katoen
  • Vulling: polyestervlies (100 % polyester)
  • Wasbaar tot 30 °C
  • Gemaakt in Duitsland
  • Textiel getest op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex Standaard 100

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Zöllner

Julius Zöllner – Kwaliteit voor ouders en baby’s

De comfort en veiligheid van baby’s staat bij Julius Zöllner voorop. De komst van een kindje is iets prachtigs, maar voor veel ouders ook overweldigend. Daarom heeft Julius Zöllner als missie om voor jonge gezinnen producten van hoge kwaliteit te maken, die eenvoudig in gebruik zijn. Dankzij ruim 55 jaar ervaring zijn de producten van het Duitse merk Julius Zöllner perfect aangepast aan de behoeftes van ouders en kinderen.

Handgemaakt

In de Bayerische fabriek worden de producten van Julius Zöllner met de hand gemaakt. De producten van Julius Zöllner zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De producten van Julius Zöllner zijn voorzien van het Oeko-Tex Standard 100 certificering. Dit is een internationale vereniging van onafhankelijke testinstituten die zich inzetten om de productveiligheid en duurzame productie te verhogen. Het Oeko-Tex systeem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid.

Innovatie en traditie

Bij Julius Zöllner gaan innovatie en moderniteit hand in hand samen met kwaliteit en traditie. Om dit te kunnen garanderen werkt Julius Zöllner nauw samen met kinderartsen en verloskundigen. Dankzij deze samenwerking is bijvoorbeeld het populaire Dr. Lübbe matras ontwikkeld. Dit komt dankzij de drielaagse matraskern, opgebouwd uit schuimstof met golfprofiel, ventilatie kern en koudschuim. Natuurlijk is ook het matras van het Oeko-Tex label voorzien en is hypoallergeen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: JULIUS ZÖLLNER Knuffelnest NIDO Little Otti
5
453 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 394
 
4 Sterren
| 44
 
3 Sterren
| 12
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

JULIUS ZÖLLNER Knuffelnest NIDO Little Otti
JULIUS ZÖLLNER Knuffelnest NIDO Little Otti
Adviesprijs 59,99 €
51,99 €