Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Onyx Metallic

Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Onyx Metallic


  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Walnut Brown
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Blue Azurit Metallic
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Birdseye Black
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Nougat Basket

Adviesprijs
39,00 €
Prijs
37,83 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A231684

Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Onyx Metallic
De rugplaat die wordt meegeleverd met de Evostar Light 1 kan dankzij magnetische bevestiging eenvoudig afgenomen en door een andere rugplaat vervangen worden. De keuze uit 32 verschillende kleuren en motieven maakt een individuele afstemming van de kinderwagen perfect mogelijk. Het maakt de Evostar Light 1 uniek en een echte eyecatcher.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Kiddy

Maximale veiligheid, uitstekend comfort en innovatieve ontwerpen - dat is kiddy!

Voor een bezoekje bij opa en oma, ritje naar het park of een lange vakantie, de producten van Kiddy zijn comfortabel voor kindjes. De flexibele kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit bieden voor elke ouder wat wils. Bovendien zijn ze eenvoudig inklapbaar, de zit- en ligposities zorgen voor een comfortabele ervaring voor jouw kindje. De stijlvolle autostoelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg betrouwbaar en voorzien van vele functies. Ontdek hier al onze producten van Kiddy!


Onze bestsellers

Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Onyx Metallic
Adviesprijs 39,00 €
37,83 €
Top merken