Kinderfeets ® Kinderen board - Large
NIEUW
Prijs
154,94 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A383826

EAN: 850007036386

Kinderfeets ® Kinderen board - Large
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Dit is de grootste versie van de kinderen board s tot nu toe.
  • Dit speelgoed ondersteunt niet alleen oudere kinderen in hun fantasierijke ontwikkeling en actief spel, maar nodigt ook volwassenen uit om het te integreren in yoga, bewegingsroutines en andere vormen van fysieke activiteit.
  • Oorspronkelijk geïntroduceerd in Waldorf-klassen voor jonge kinderen, ondersteunt het multifunctionele kinderhotel board de mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen terwijl het dient als een veelzijdige en duurzame optie voor exploratief vrij spel.
  • Zie hoe de Board uw nieuwe favoriete opstapkruk wordt voor lunges en squats, of gebruik hem bij yoga om de flexibiliteit te vergroten en het lichaam in verschillende posities te ondersteunen.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen in gemonteerde toestand (lengte x breedte x hoogte): 93 x 35 x 22 cm.
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: Europees beuken multiplex

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Kinderfeets ® Kinderen board - Large
Kinderfeets ® Kinderen board - Large
154,94 €