LÄSSIG 4Kids Mini Wastasje Adventure Tipi
-10%
Adviesprijs
34,95 €
Prijs
31,45 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A262545

EAN: 4042183392035

LÄSSIG 4Kids Mini Wastasje Adventure Tipi
Deze tekst is automatisch vertaald.
De kindvriendelijke waszak LÄSSIG heeft een overzichtelijk hoofdvak waarin allerlei verzorgingsproducten, zoals haarborstels of douchelotions, passen. Twee gaasvakken aan de binnenkant en een apart vak met rits bieden de mogelijkheid om tandenborstel en tandpasta of zelfs kleine haarklemmen netjes op te bergen. Bijzonder praktisch zijn de ophanghaak voor de tas en de bijgeleverde afneembare spiegel. De twee netzakken aan de zijkant, die ideaal zijn als natte zakken, vormen een aanvulling op dit praktische accessoire, dat verkrijgbaar is in verschillende Design maten uit de Wildlife en andere LÄSSIG kindercollecties. Om te voorkomen dat de toilettas verloren gaat, is er ook een klein gezichtsveld voor de naam child op de achterkant.

< Details:
  • afmetingen: 20 x 6,5 x 15 cm
  • Verzorgingsadvies: niet strijken, niet bleken, niet drogen in de droger, niet wassen.
  • Binnen mater ial: 100% Polyester
  • Buitenste mater ial: 35% katoen, 65% polyester
  • Model: Adventure

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Lässig

Lässig – het cultmerk met stijl!

Het coole merk uit Duitsland voor trendy ouders en kindjes. Het woord lässig betekent niets anders dan cool, zen en relax zijn. Dit weerspiegelt in het mooie design van de Lässig producten. Lässig is niet alleen cool voor ouders en kinderen, maar ook voor het milieu. De producten zijn geheel vrij van chemische toevoegingen en ook vrij van PVD, cadmium en nikkel. De vrolijke producten van Lässig ontdek je hier in onze Lässig shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: LÄSSIG 4Kids Mini Wastasje Adventure Tipi
4.5
23 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 17
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

LÄSSIG 4Kids Mini Wastasje Adventure Tipi
LÄSSIG 4Kids Mini Wastasje Adventure Tipi
Adviesprijs 34,95 €
31,45 €