manduca Draagdoek Sling Sling
Duurzaam
Variant:
  • MANDUCA Sling Draagdoek Black
  • MANDUCA Sling Draagdoek Slate
  • manduca Draagdoek Sling lightgrey
  • manduca Draagdoek Sling mint
  • +12

Prijs
65,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331122

EAN: 4250371707763

manduca Draagdoek Sling Sling
Deze tekst is automatisch vertaald.
manduca ® Sling - de elastische draagdoek - met u mee vanaf het begin

De eerste eigen draagdoek van manduca ®.

Zoals alle jersey draagdoeken is de manduca draagdoek knuffelig zacht, elastisch en toch stabiel. Deze draagdoek past zich individueel aan alle maten aan en zit als een goed zittend T-shirt. Het is goedgekeurd voor baby's van 3,5 kg tot 15 kg. Wij raden het aan tot een gewicht van 9 kg en dan over te schakelen op Manduca .

Als u de manduca draagdoek gebruikt voor een premature baby, is dit over het algemeen mogelijk. Vraag advies aan een gekwalificeerde draagconsulent voor premature baby's.

Maximaal draagcomfort
Nooit meer is de nabijheid van de ouders zo belangrijk als in de eerste maanden na de geboorte. manduca Sling is knuffelig en zacht en zorgt zo voor het hoogste comfort voor u en uw kind. De optimale breedte biedt voldoende materiaal voor het knopen in drie comfortabele draagposities.

Eenvoudige bediening
De gekleurde contrasterende stiksels - aanbevolen door babywearing scholen - maken correct knopen bijzonder gemakkelijk. Het label op de babydraagdoek manduca Sling toont het midden en maakt het u gemakkelijker om hem om te doen. En dankzij de smal toelopende uiteinden is het knopen kinderspel.

Bi-elastische jersey stof in biologische kwaliteit
Dankzij het bi-elastische breiwerk (zonder elastaan) is de ademende manduca Sling stabiel en toch elastisch. De bijzonder lichte jerseystof is gemaakt van 100 % biologisch katoen, is GOTS-gecertificeerd (Lic.nr.: 152070) en voldoet dus aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Optimale ondersteuning van de M-positie
In onze draagdoek manduca Sling zit je baby altijd in de M-positie (ingestopte spreidstand) die door vroedvrouwen en artsen wordt aanbevolen. De manduca Sling is door het Inter national Hip Dysplasia Institute erkend als een "heup-gezond product".

Product details:
  • Bi-elastisch - de perfecte mix van transversale en longitudinale elasticiteit - volledig zonder spandex en andere synthetische vezels.
  • Een van de lichtste doekjes met een nettogewicht van slechts 650 g
  • Gemakkelijk te knopen door contrasterende stiksels (aanbevolen door scholen)
  • Extra breed: 60 cm garandeert voldoende stof voor neksteun en M-positie
  • Modellen in speciale en mooie gemêleerde look
  • Praktisch en aantrekkelijk verpakt in een decoratieve doos
  • Unieke prijs/prestatieverhouding (ecologisch, geproduceerd in Turkije)

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte): 5,10 m x 60 cm (one size fits all).
  • Gewicht: 0,54 kg
  • Materiaal: 100 % biologisch katoen
  • Gemaakt in een GOTS gecertificeerde productiefaciliteit, Lic.Nr.: 152070
  • Gemaakt van bijzonder hoge kwaliteit jersey

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
10,50 €
Prijs
14,90 €

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Manduca

Manduca - meer dan een draagzak

In de Manduca draagzak draag je je kindje direct tegen je lichaam, dit zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Het ergonomische ontwerp en de anatomisch gevormde brede heupgordel verspreiden het gewicht van het kindje van de schouders van de drager naar de heupen, net zoals een goede rugzak. De Manduca laat zich eenvoudig aan de draagbehoefte van ouders en kind aanpassen en kan als buik-, rug- en heupdrager gedragen worden. De perfecte draagzak voor ieder, die zijn kind dichtbij zich will hebben - van het begin tot aan kleuterleeftijd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: manduca Draagdoek Sling Sling
5
935 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 787
 
4 Sterren
| 122
 
3 Sterren
| 18
 
2 Sterren
| 5
 
1 Ster
| 3
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

manduca Draagdoek Sling Sling
manduca Draagdoek Sling Sling
65,00 €