12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
Korting op 🚨
SPEELGOED!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen

Betaling & verzending

Betalen

De volgende betaalmethodes staan tot je beschikking:
• PayPal
• Vooruitbetaling

In samenwerking met Unzer E-Com GmbH, Vangerowstraße 18,69115 Heidelberg, Duitsland, kun je bovendien gebruik maken van deze betaalmethodes:
• Mr. Cash (Bancontact)
• Creditcard (Visa, Mastercard)
• Diners/Discover

Verzending

Wij versturen onze producten via bpost:
• Verzending met bpost

Wat is PayPal?

PayPal zorgt ervoor dat je makkelijk, veilig en snel kunt betalen als je online koopt en verkoopt. PayPal is gratis voor kopers. Alleen betalingen in een andere valuta brengen kosten met zich mee.

Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat jouw persoonlijke bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Je hoeft je creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Jouw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in jouw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos je gegevens in te voeren. PayPal biedt meer als het om de veiligheid van jouw gegevens gaat. Als de goederen nooit bij je aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt de PayPal-aankoopbescherming in de meeste gevallen volledige dekking voor uw online aankopen. Directe online betalingen met PayPal worden snel op de rekening van de verkoper bijgeschreven. Zo heb je jouw aankopen nog sneller in huis.

Open kosteloos een PayPal rekening en koppel deze met je bankrekening of je creditcard – op die manier wordt je volgende aankoop bij pinkorblue nog eenvoudiger.

De maximale inkoopwaarde bedraagt €2000,- met een uitzondering op kinderkamers, hier ligt de grens bij €3000,-

Kijk hier voor verdere informatie over PayPal.


Hoe functioneert de betaalmethode Vooruitbetaling?

Bij een vooruitbetaling is het zo dat we jouw bestelling kunnen versturen, zodra jouw betaling door ons systeem geregistreerd is.
Wij vragen jou, om het totaalbedrag naargelang je bestelling over te maken.

De gegevens die je nodig hebt om een betaling te maken (jouw bestelnummer en het totaalbedrag), kun je terugvinden in de e-mail met de bestelbevestiging die je van ons ontvangen hebt. Vervolgens kun je het totaalbedrag overmaken naar:

Sparkasse Dortmund
Naam rekeninghouder:  pinkorblue
IBAN: DE61440501990001315706
BIC/SWIF: DORTDE33XXX

Begunstigde: pinkorblue
Omschrijving 1: Jouw bestelnummer (BE...)
Omschrijving 2: Naam rekeninghouder


Hoe werkt de betaling met Mr. Cash (Bancontact)?

Met Mr. Cash Bancontact kun je eenvoudig en veilig een online betaling verrichten.

    Kies "Mr. Cash" als betaalmethode in het bestelproces
    Geef nu een aantal gegevens in van jouw betaalkaart; het kaartnummer, de vervaldatum van de kaart en de naam van de kaarthouder
    De gegevens worden versleuteld en je wordt doorgeleid naar een beveiligd scherm van jouw bank
    Doorloop de veiligheidsprocedure van de bank zodat je je identiteit en betaling kunt bevestigen
    Je wordt nu terug naar de webshop geleid; de betaling en bestelling zijn bevestigd

Meer informatie vind je via bancontact.


Hoe betaal ik via creditcard?

De betaling verloopt eenvoudig door gebruik te maken van een creditcard: VISA of Mastercard.

Jouw creditcardgegevens worden versleuteld via de veilige 128-bit SSL-methode. pinkorblue.be verstuurt deze gegevens over een snelle verbinding naar de betreffende datacenters. Is jouw creditcard beveiligd met een 3D-Secure code (bijvoorbeeld de Visa of Mastercard SecureCode), dan moet jij je hiervoor eenmalig registeren bij jouw eigen bankverbinding, vervolgens kun je de persoonlijke code bij alle toekomstige betalingen gebruiken.

De afboeking gebeurt pas op het moment dat de bestelling verstuurd wordt. Alleen het totaalbedrag van de producten die daadwerkelijk verstuurd worden, worden afgeboekt. Op de dag van verzenden ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail.

Maak gebruik van een eenvoudige en veilige manier van betalen, zonder extra kosten die in rekening gebracht worden. De maximale inkoopwaarde voor het betalen met creditcard bedraagt € 1.000,-


Hoe functioneert de betaalmethode Diners/Discover?

De betaling verloopt eenvoudig door gebruik te maken van een Diners Club of Discover creditcard. Bij het voltooien van de bestelling wordt 3DS-authenticatie gebruikt (geverifieerd door Diners/Discover Protectbuy). Mocht je met een andere creditcard willen betalen, vul dan je gegevens in bij de betaalmethode "Creditcard".

Maak gebruik van een eenvoudige en veilige manier van betalen, zonder extra kosten die inrekening gebracht worden.


Verzending

Wij versturen onze producten via bpost.

Verzendkosten voor bestellingen met een totaalwaarde vanaf € 40,- = Gratis!
Verzendkosten voor bestellingen binnen België met een totaalwaarde tot € 40,- = € 3,99

Let op: wij versturen onze producten uitsluitend binnen België, aan postadressen!

Levering

De levertijd van een artikel wordt bij de productomschrijving en tijdens het bestelproces weergegeven.

Het Track & Trace nummer wordt per e-mail toegestuurd, zodra het pakket verzonden is. Zodra bestellingen door ons verzonden zijn, kunnen wij het verdere verloop van de verzending door bpost niet langer beïnvloeden. In de regel duurt de levering van onze producten door bpost na verzending 2 tot 3 werkdagen.

Let op: bestellingen die in het weekend of tijdens feestdagen gemaakt worden, zullen de eerste volgende werkdag verwerkt worden.


FAQ en contact

Heb je een andere vraag? Lees dan onze FAQ, hier vind je antwoorden op je vragen betreffende bestellingen, levering en meer.