NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood

NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood


Variant:
  • NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood
  • NUK Mini sippybeker Magic beker vanaf 6 maanden, mint

Adviesprijs
11,49 €
Prijs
11,38 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331209

EAN: 4008600398455

NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood
Deze tekst is automatisch vertaald.
Leren drinken binnen handbereik
De NUK Mini Magic Cup maakt het mogelijk voor uw kleintje om te drinken zoals de groten. De 360° drinkrand stimuleert en traint het drinken van alle kanten - bijna zoals bij een gewone beker. Het "magische" verschil: de beker kan niet lekken omdat een siliconen schijfje de bovenkant binnenin afsluit. Drinken is nog steeds kinderspel: uw kind hoeft alleen maar een beetje op de rand van de beker te zuigen.
De beker is ook extra klein en handig. Dankzij de ergonomische handgrepen kunnen zelfs kleine vingers en handen hem moeiteloos vasthouden. En om de NUK Mini Magic Cup overal schoon en veilig te houden, beschermt een extra deksel hem.

NUK Mini Magic Beker - Drinken zoals de groten, speciaal voor de kleintjes.
De beker is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal, 100% BPA-vrij en bedrukt met leuke motiefjes. Hij bestaat uit extra weinig afzonderlijke onderdelen die in een handomdraai kunnen worden gedemonteerd en weer in elkaar gezet. Alle onderdelen zijn eenvoudig en effectief te reinigen.

Vier verschillende keuzes - leer drinken zoals u het lekker vindt
Zelf leren drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en een echte uitdaging wat betreft geduld en vaardigheid. Daarom heeft NUK de Evolution Cups ontwikkeld - drinkbekers, in twee maten en met verschillende drinkhulpstukken die meegroeien met je kind. Elk hulpstuk is ontworpen voor een verschillende leerfase en kan gemakkelijk worden verwisseld naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Bovendien zijn alle drinkbevestigingen 100% lekvrij. Zo krijgt uw kind altijd de steun die het op dat moment nodig heeft en blijft het plezier houden in het leren drinken.

Product details:
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden
  • Gemakkelijk vast te houden dankzij praktische handvatten
  • Design : rood
  • Vulinhoud: 160 ml
  • 360°- drinkrand kan gelijkmatig van elke kant gebruikt worden
  • Met beschermkap voor onderweg
  • Lekvrij dankzij een siliconen schijfje
  • Materiaal: Polypropyleen (PP)
  • Vrij van BPA

NUK Bekers voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN14350.
Lees aandachtig de waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen binnenin. Bewaar de productinformatie en het artikel-/ PARTIJNr. voor later gebruik. NUK Bekers en drinkhulpstukken kunnen alleen worden gecombineerd met het desbetreffende productassortiment.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
7,99 €
(15,98 € / 1l)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood
5
269 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 230
 
4 Sterren
| 30
 
3 Sterren
| 7
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood
NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml vanaf 6 maanden, rood
Adviesprijs 11,49 €
11,38 €