NUK Drinkfles Junior Beker, Color Change , munt

NUK Drinkfles Junior Beker, Color Change , munt


Prijs
6,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A311398

EAN: 4008600387183

NUK Drinkfles Junior Beker, Color Change , munt
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dit is leuk! Eindelijk is er iets dat water drinken leuk maakt. De NUK Junior beker met kameleoneffect zal uw kind bekoren omdat het motief op de beker van kleur verandert. Moeilijk te geloven! Uw kind zal meer plezier beleven aan het drinken en steeds weer naar de beker grijpen. Nog ongelooflijker!
De temperatuurgevoelige zones op het oppervlak van de NUK Junior Cup met Kameleon Effect reageren op warmte. Door gewoon vast te houden en te wrijven met hun warme handen, kan uw kind de kleuren van het ontwerp veranderen. Door van drinken een speelse ervaring te maken, verbetert het drinkgedrag van het kind op een heel natuurlijke en vrolijke manier.

Natuurlijk zijn de NUK bekers met kameleoneffect ook lekvrij en hebben ze vele andere praktische extra's, afhankelijk van welke beker u kiest. U vindt het kameleon effect op een hele reeks NUK kopjes. Geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder, tot de leeftijdsgroep van 24+ maanden.

Op eigen benen staan, ravotten, praten, zelf eten en drinken... de veranderingen die in de eerste 2 jaar plaatsvinden zijn wonderbaarlijk.
Het is dus geen wonder dat de "flessen" ook veranderen: De NUK Junior beker is speciaal ontwikkeld voor beweeglijke en actieve kinderen vanaf 18 maanden. Wanneer je dorst hebt tijdens het spelen, kan de lekvrije, zachte push-pull tuit van transparante siliconen gemakkelijk worden geopend en gesloten. De NUK Junior Cup is gemaakt van ultralicht, uiterst robuust materiaal (PP), zodat hij onderweg niet te zwaar weegt en ideaal is voor spel en sport in alle weersomstandigheden. De Junior beker is compatibel met alle andere NUK First Choice artikelen. Het vult de bewezen NUK First Choice reeks aan met een oplossing voor de grote dorst van actieve kinderen.

Voor de grote avonturiers: De NUK Junior Cup - mobiel en actief, ontdek de wereld op eigen benen.

Product details:
  • Zachtjes wrijven of warme vloeistof zorgt ervoor dat het interactieve bekerontwerp van kleur verandert
  • Lekvrije, zachte push-pull tuit van transparante silicone
  • Met beschermkap en praktische clip voor bevestiging aan tas of broek
  • Beker gemaakt van licht en robuust materiaal (PP)
  • Vulinhoud: 300ml
  • BPA-vrij
  • Compatibel met NUK First Choice flesaccessoires

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Drinkfles Junior Beker, Color Change , munt
4.5
56 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 38
 
4 Sterren
| 15
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Drinkfles Junior Beker, Color Change , munt
NUK Drinkfles Junior Beker, Color Change , munt
6,99 €