NUK Fopspeen Space Disney "Mickey" 18-36 maanden, 4 st. in grijs/rood

NUK Fopspeen Space Disney "Mickey" 18-36 maanden, 4 st. in grijs/rood


Prijs
15,84 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A329571

NUK Fopspeen Space Disney "Mickey" 18-36 maanden, 4 st. in grijs/rood
Deze tekst is automatisch vertaald.
De populaire Disney figuurtjes Mickey & Minnie Mouse in de NUK reeks
Met de NUK "Disney" poppen, wordt Mickey de nieuwe metgezel van uw kind. De wereldberoemde Disney-figuren Mickey & Minnie Mouse brengen zowel jonge als oude Disney-fans in verrukking. Dompel jezelf onder in de fantastische wereld van Disney met de NUK dummies!

De siliconen fopspeen NUK Trendline : naar het voorbeeld van de vrouwelijke borst bij borstvoeding
Dag na dag beleven onze kleintjes vele spannende avonturen om te ontdekken. De fopspeen is een betrouwbare vriend die uw baby een gevoel van veiligheid en geruststelling geeft. Het maakt niet uit of vreemde gezichten, vreemde geluiden of een vreemde omgeving uw kleintje ongerust hebben gemaakt, het vertrouwde en instinctieve zuigen op de fopspeen zal hem snel weer ontspannen. Om deze feel-good factor nog verder te optimaliseren, heeft NUK , de uitvinder van de kaakvriendelijke fopspeen, de Original vorm nog beter gemaakt. Het is gemodelleerd naar de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, die perfect in de mond past wanneer uw baby erop zuigt. Het bijzondere aan deze dummy is dat hij bijzonder dun en smal is om de druk op tanden en kaak te verminderen. Het vlakke zuiggedeelte en de gladde onderzijde zorgen voor een aangenaam mondgevoel en geven de tong alle ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. NUK Spenen passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel door baby's geaccepteerd. Zo zorgen ze voor ontspanning voor uw baby en voor u.

NUK Space Soother: laat de tere babyhuid ademen
De huid van uw baby is teer en gevoelig, dus de NUK Space fopspenen zijn zo ontworpen dat de huid lucht en ruimte krijgt om te ademen. Dankzij de unieke Design s is de Space fopspeen niet alleen zacht voor de huid, maar ziet hij er ook nog eens geweldig uit en is hij verkrijgbaar in vele mooie designs. De speen van de NUK Space fopspeen heeft de original NUK vorm, die is gemodelleerd naar de borst van de moeder tijdens het geven van borstvoeding. Op deze manier ondersteunt de fopspeen van NUK de natuurlijke mondontwikkeling van uw baby.

Met het oog op duurzaamheid: NUK Fopspeen met herbruikbare verpakking
Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij willen u de kans geven om onze verpakkingen na het uitpakken te gebruiken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevige, herbruikbare doos die de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om de favoriete metgezel van je baby te beschermen tegen vuil en vocht, vooral tijdens het reizen.

Alle NUK fopspenen hebben het NUK Air System. Een klep laat de lucht ontsnappen uit het aanzuiggedeelte. Dit houdt het lekker zacht en ontlast de kaak.

NUK dummy's zijn 100% made in Germany. Natuurlijk zijn ze BPA - vrij en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnorm EN1400.

Product details:
  • Design : Mickey & Minnie Mouse in grijs/rood
  • Siliconen speen
  • BPA-vrij
  • Speciaal ontworpen voor de bijzonder gevoelige babyhuid
  • Maximale luchtcirculatie door extra grote openingen in de mondplaat
  • Dunne en smalle speenhals - vermindert de druk op kaak en tanden
  • Platter zuiggedeelte en gladdere onderzijde - voor meer ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
  • Maat 3, van 18-36 maanden
  • Leveringsomvang: 4 x NUK Disney Mickey & Minnie Mouse Space Siliconenpoppen

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Fopspeen Space Disney "Mickey" 18-36 maanden, 4 st. in grijs/rood
5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 3
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Fopspeen Space Disney "Mickey" 18-36 maanden, 4 st. in grijs/rood
NUK Fopspeen Space Disney "Mickey" 18-36 maanden, 4 st. in grijs/rood
15,84 €