NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw

NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw


Variant:
  • NUK Speen Sensitive Solid Silicone 0-6 maanden paars / roze
  • NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw

Prijs
16,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A288699

NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw
De NUK Sensitive fopspeen: Bijzonder zacht voor onze lievelingen

Wanneer je kleintje wordt geboren, is zelfs de meest jonge, tedere babyhuid bijzonder gevoelig. Om deze reden heeft NUK de NUK Sensitive fopspeen ontwikkeld voor de basisuitrusting van de baby. Deze speen is gemaakt van 100% extra zachte siliconen en is daarom bijzonder zacht voor de gevoelige babyhuid. Dankzij zijn soepele en licht gebogen vorm nestelt hij zich bijna als een tweede huid tegen het gezichtje. Bovendien wordt de neus niet bedekt en wordt de ademhaling van je lieveling niet bemoeilijkt.

De NUK Sensitive speen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het ontwerp van de siliconen fopspenen is fris en gevarieerd, zodat de betreffende variant bij elke outfit goed staat. De plaatsbesparende verpakking dient ook als handige transportdoos en kan ook gebruikt worden voor de hygiënische voorbereiding in de magnetron. De fopspeen is geschikt voor kinderen van pasgeborenen tot jonge ontdekkers van 18 maanden. Op deze manier begint je schat bijzonder ontspannen in een opwindend leven!

NUK speen: De natuur als ons voorbeeld

Omdat het begin van het leven voor je kleintje bijzonder spannend is, is het voor NUK bijzonder belangrijk dat je baby zich te allen tijde comfortabel en ongehinderd voelt. De speciale vorm van de NUK-fopspeen zorgt voor een geweldige feel-good factor: Het zuiggedeelte is niet alleen bijzonder zacht, maar lijkt ook op de borst van de moeder tijdens de borstvoeding. De vorm ondersteunt de natuurlijke zuigbeweging, die niet alleen een belangrijke rol speelt bij de voedselinname maar ook bij het aanleren van belangrijke vaardigheden. Tijdens dit instinctieve proces coördineren baby's vele spieren en trainen ze tegelijkertijd. Ze hebben deze spieren later nodig om goed te kunnen slikken, kauwen en spreken.

Terwijl je schat voortdurend groeit, groeien ook de kaken en het gehemelte gestaag. De NUK Sensitive speen is daarom verkrijgbaar in twee maten, zodat deze kan worden geselecteerd op basis van de leeftijd van het kind in de betreffende groeifase. Dankzij zijn vorm, grootte en materiaal past het extra zachte zuiggedeelte van de fopspeen comfortabel in de mond van de baby en laat het voldoende ruimte voor de tong en de tanden. Dit vermindert het risico op een verkeerde uitlijning van tanden of kaken. Zelfs deskundigen zijn overtuigd: 90% van de ondervraagde kinderartsen zou deze orthodontische fopspeen van NUK* aanbevelen.

Met het oog op de duurzaamheid: Siliconen speen met herbruikbare opbergdoos

NUK hecht veel belang aan duurzaamheid. NUK wil ouders de mogelijkheid geven om NUK-verpakkingen te blijven gebruiken na het uitpakken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK-fopspeen wordt daarom geleverd in een stevige, herbruikbare transportdoos. Dit houdt de betreffende fopspeen schoon en biedt bescherming - een ideale oplossing, vooral als je op reis bent, om deze te beschermen tegen vuil en nattigheid.

Productdetails:
  • 100% extra zachte siliconen, bijzonder zacht
  • Design: Groen / Blauw
  • Afmeting: Maat 1 = 0 - 6 maanden
  • Geschikt voor pasgeboren baby's.
  • Originele NUK-vorm, die gebaseerd is op de vrouwelijke borst
  • Extra zacht zuiggedeelte om het risico van verkeerde uitlijning van tanden en kaken te verminderen
  • Vrij van BPA
  • 4 stuks
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw
4.5
27 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 19
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw
NUK Speen Sensitive Solid Silicone Maat 1 vanaf de geboorte 4 stuks groen / blauw
16,98 €