Pinolino Driewieler Mini Charlie wit / natuur
-30%
Adviesprijs
89,90 €
Prijs
63,01 €
Gratis levering
Bespaar nu
26,89 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A256953

EAN: 4035769046804

Pinolino Driewieler Mini Charlie wit / natuur
De blanke en wit gelakte mini loopdriewielfiets van massief berkenhout, die zonder steunwielen in balans is, reageert en coördineert.

Het zadel is in zes hoogtes verstelbaar. Voelt je kindje zich in het begin nog wat onzeker? Maak er dan eerst een driewieler of een chopper van en vorm hem later om tot een echte loopfiets. Dit robuuste speelgoed met banden in kunststof zorgt voor leuke momenten. Je kindje kan makkelijk plaatsnemen, zich afstoten en zich laten rollen. Charlie is met zijn coole design een must voor kleine fietsliefhebbers en is het perfecte cadeau voor een verjaardag of voor Kerstmis.

Details:
  • Massief: Berkenhout, wit en blank gelakt
  • Afmetingen: 66 x 41 cm of 33 cm (als loopfiets), H 37 cm
  • Kunststof banden
  • Zadel in 6 hoogtes verstelbaar 23 cm tot 25 cm en 27 cm (als Chopper), en 26 cm tot 28 cm en 30 cm als (als loopfiets en driewieler)
  • Leeftijd: vanaf 1,5 tot 3 jaar

Let op!
Gebruiken met beschermende uitrusting. Niet gebruiken in het verkeer!

Over Pinolino:
Pinolino ontwikkelt, produceert en levert sinds 1997 een groot assortiment kindermeubels, accessoires en speelgoed. Pinolino produceert zijn veelzijdige assortiment in zijn drie eigen fabrieken. De overtuigende combinaties van de marktgerichte artikelen, goede service en gunstige prijzen maken Pinolino de juiste partner. De ambitieuze doelstelling van het bedrijf is, een ​​maximale klanttevredenheid te bereiken op alle niveaus. Hoogwaardige materialen, precisie en veel liefde voor detail maken de pinolino meubels de lievelingsmeubels in elk huishouden.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
15,74 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Pinolino Driewieler Mini Charlie wit / natuur
4.5
277 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 211
 
4 Sterren
| 47
 
3 Sterren
| 13
 
2 Sterren
| 3
 
1 Ster
| 3
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Pinolino Driewieler Mini Charlie wit / natuur
Pinolino Driewieler Mini Charlie wit / natuur
Adviesprijs 89,90 €
63,01 €