Pinolino Marit poppen luiertafel
Duurzaam
Pinolino Marit poppen luiertafel
Prijs
83,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A347580

EAN: 4035769053291

Pinolino Marit poppen luiertafel
Deze tekst is automatisch vertaald.
De poppen luiertafel is een geweldig cadeau idee voor een verjaardag of Kerstmis. De Marit-serie van Pinolino kan worden aangevuld met andere producten. De luiertafel is met zijn hoogte van 56 cm bijzonder comfortabel voor poppenmoeders en -vaders. Twee deuren en een open vak bieden voldoende ruimte om allerlei poppenaccessoires netjes op te bergen. Het kinderspeelgoed voor meisjes en jongens 3 jaar bevordert de creativiteit en verbeelding en wordt een integraal onderdeel van rollenspellen als vader, moeder, kind.

Details:
  • Afmetingen: 52 x 37 x 58 cm
  • Gelakt: MDF en beuken, wit en blank gelakt
  • Incl. aankleedkussen Uni, grijs
  • Veranderingshoogte 56 cm
  • 2 deuren, 1 open vak
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar


Over Pinolino :
Pinolino ontwikkelt, produceert en distribueert sinds 1997 een breed assortiment kindermeubilair, accessoires en speelgoed. Pinolino produceert zijn gevarieerde assortiment in zijn eigen drie fabrieken. De overtuigende combinatie van marktgerichte artikelen, goede service en redelijke prijzen maakt Pinolino tot de juiste partner. Het ambitieuze doel van de onderneming is het bereiken van de grootst mogelijke klanttevredenheid op alle niveaus. Hoogwaardige materialen, precisie en veel aandacht voor detail maken Pinolino meubelen tot favoriete stukken voor elk huis.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Pinolino Marit poppen luiertafel
Pinolino Marit poppen luiertafel
83,49 €