Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
20% korting op
geselecteerde producten
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Plum Discovery Nature  Play Hideaway
Duurzaam
Adviesprijs
919,95 €
Prijs
904,03 €
Gratis levering
Bespaar nu
15,92 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A261247

EAN: 4260341189437

Plum Discovery Nature Play Hideaway
Stimuleer het spel, fleur de dag op en wees creatief met onze Plum Discovery® Play Hideaway . Het ingenieuze Design heeft een bamboe windgong, een regengoot, een brievenbus en zelfs een ingebouwde plantenpot - eigenschappen die de toekomstige generatie natuurliefhebbers zullen waarderen.

Er zijn geen regels in deze hut, kinderen kunnen hun eigen taart op de toonbank maken en hun recepten opschrijven op het afveegbare schilderij muur. Het dak kan groener worden gemaakt en past perfect in de tuin. De unieke vorm en constructie van Plum Discovery® Play Hideaway brengt 360° spel en liefde voor het bos in elk tuinlandschap. In eindeloze uren spelen leren uw kleintjes om planten te kweken, hun eigen kruiden te besproeien en hun liefde voor de natuur te ontketenen.

Details:
  • afmetingen: 200 x 130 x 130 x 126 cm
  • Met bamboe windgong, regengoot, brievenbus en plantenpot
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Gevaar voor letsel! Alleen voor privé-gebruik. Alleen voor gebruik buitenshuis. Kinderen moeten onder toezicht staan van een volwassene tijdens het spelen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
393,46 €
Prijs
599,00 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Plum Discovery Nature Play Hideaway
4.5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Plum Discovery Nature  Play Hideaway
Plum Discovery Nature Play Hideaway
Adviesprijs 919,95 €
904,03 €