Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
20% korting op
geselecteerde producten
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
plum Klimkubus van hout
Duurzaam
Prijs
949,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A207372

EAN: 5036523051033

plum Klimkubus van hout
Deze unieke klimkubus biedt tal van activiteiten - een speeltuin met een 2,4 m lange glijbaan, een bagagenet, een klimmuur met gekleurde handgrepen, houten ladders, Trapez stokken en Monkey stokken nodigen je uit om te klimmen, schommelen, glijden en verstoppen. Door het laten zakken van de camouflage gekleurde stoffen roldeur van FSC®-gecertificeerd hout, die stabiliteit en duurzaamheid belooft, kan een geheime speelruimte in de kubus worden gecreëerd. De hoogwaardige klimkubus zorgt voor een veilige en gevarieerde speelervaring voor je kinderen.

Details:
 • De unieke houten klimkubus biedt avontuurlijk plezier tijdens het klimmen, schommelen, glijden en verstoppen.
 • Eigenschappen: speelruimte met 2,4 m lange glijbaan, bagagenet, klimwand met kleurrijke hand- en voetgrepen, houten ladders, Trapez palen en stokken en Monkey staven
 • Camouflage gekleurde roldeur zorgt voor een geheime speelruimte in de kubus
 • Met behulp van een tuinslang kan de golfgeleider worden omgebouwd tot een waterglijbaan en garandeert zo nog meer plezier.
 • Gemaakt van hoogwaardig FSC®-gecertificeerd Europees sparrenhout, dat een optimale dikte, duurzaamheid en sterkte belooft.
 • 12 maanden fabrieksgarantie op de duurzaamheid van het hout en tegen schade door insecten
 • De levering vindt plaats in een vlakke verpakking en met begrijpelijke constructie-instructies, alle onderdelen zijn voorgeboord.
 • Afmetingen: 2,13 x 3,57 x 3,57 x 2,00 m.
 • materiaal: hout
 • Aantal verpakkingen: 6
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Gevaar voor letsel! beach Houd een veilige afstand van 20 voet binnen de omtrek. Alleen voor privé-gebruik. Alleen voor gebruik buitenshuis. Kinderen moeten onder toezicht staan van een volwassene tijdens het spelen. Maximaal gebruik tot de leeftijd van 12 jaar. Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg per station spel/element.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: plum Klimkubus van hout
5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

plum Klimkubus van hout
plum Klimkubus van hout
949,95 €