Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
20% korting op
geselecteerde producten
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Plum speelhuis Houten observatietoren
Duurzaam
Prijs
649,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A207355

EAN: 5036523051071

Plum speelhuis Houten observatietoren
De ®Plum observatietoren is uitgerust met tal van functies die een inventief spel in de frisse lucht mogelijk maken. Vanuit de toren hebben de kinderen uitzicht over de hele omgeving. Een 2,40 m lange glijbaan en een ladder dienen als snelle vluchtwegen en door de verrekijker zijn in de verte vijanden te zien die de toren via de klimmuur proberen te veroveren. Een schoolbord en een zandbak onder de toren geven de creativiteit de vrije loop.

Gemaakt van FSC®-gecertificeerd vurenhout, biedt het optimale dikte, duurzaamheid en sterkte. De uitkijktoren belooft een veilig en gevarieerd buitenspel.

Details:
  • De ®Plum Houtobservatietoren is ideaal voor inspirerend en gevarieerd leuk buitenspeelplezier en helpt de kinderen al hun energie kwijt te raken.
  • Eigenschappen: Houten toren met ladder, klimmuur met gekleurde handvatten voor handen en voeten, verrekijker, telefoon, 3m golfschuif, krijtbord, zandbak en optionele schommel.
  • De golfgeleider kan door het aanbrengen van een tuinslang worden omgezet in een waterglijbaan en garandeert zo nog meer plezier.
  • Gemaakt van hoogwaardig FSC®-gecertificeerd Europees sparrenhout, dat een optimale dikte, duurzaamheid en sterkte belooft.
  • De levering vindt plaats in een vlakke verpakking en met begrijpelijke constructie-instructies, alle onderdelen zijn voorgeboord.
  • De zandbak bevat een zandbeschermingsfolie die voorkomt dat gras en onkruid in de zandbak groeien en tegelijkertijd een goede waterafvoer mogelijk maakt.
  • 12 maanden fabrieksgarantie op de duurzaamheid van het hout en tegen schade door insecten
  • Afmetingen: 3,64 x 1,06 x 1,06 x 2,40 m
  • Aantal verpakkingen: 5
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Gevaar voor letsel! beach Houd een veilige afstand van 20 voet binnen de omtrek. Alleen voor privé-gebruik. Alleen voor gebruik buitenshuis. Kinderen moeten onder toezicht staan van een volwassene tijdens het spelen. Maximaal gebruik tot de leeftijd van 12 jaar. Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg per station spel/element. Het product kan licht afwijken van de foto.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Plum speelhuis Houten observatietoren
4
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Plum speelhuis Houten observatietoren
Plum speelhuis Houten observatietoren
649,95 €