Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen
-24%

Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen


Variant:
  • RAVENSBURGER My First Puzzel op de boerderij 9x2 delen 07333
  • Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen
  • Ravensburger Dierlijke bouwplaats
  • Ravensburger Kleine tuindieren
  • +4

Adviesprijs
12,99 €
Prijs
9,87 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,12 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A266755

EAN: 4005556070626

Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eerste lijst puzzels voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Los een hele puzzel zelf op!

Met de zesdelige kaderpuzzels van mijn first puzzels werkt dit zelfs voor de allerkleinsten. Met hun kleine ringe aantal stukken en de grote puzzelstukken zijn de drie kaderpuzzels ideaal voor kleine kinderen. Het samenvoegen van de liefdevol geïllustreerde motieven kan in het begin een hele uitdaging zijn, maar met een beetje oefening lukt het al snel en is het echt leuk. In het puzzelen trainen de kinderen spelenderwijs ruimtelijk denken, geduld en oog-hand coördinatie.

Trouwens: Voor de meer ervaren kleine puzzels kan je de moeilijkheidsgraad verhogen door de stukjes van twee of drie framepuzzels door elkaar te halen. Met de juiste puzzel voor de individuele duell ontwikkelingsfase begrijpen peuters hun omgeving op een speelse en vrolijke manier en groeien ze mee met de uitdagingen. De bij de leeftijd passende legpuzzels Ravensburger tonen foto's uit de kinderwereld, die de kleintjes inspireren. Trouwens, als uw kind ook graag alles via de mond ontdekt: de onschadelijkheid van alle gebruikte materiaalien is bevestigd door een onafhankelijk instituut. Vertrouw op de kwaliteit van de marktleider, want al meer dan 100 jaar ontwikkelen we puzzels op de manier waarop kinderen van ze houden: leeftijd, motief, aantal stukken en grootte.

Details :
  • Onderdelen: 3 x 6
  • Afmetingen: 17 x 11 cm
  • Leeftijd: vanaf 2,5 jaar oud

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen
5
204 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 184
 
4 Sterren
| 16
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen
Ravensburger Mijn first puzzel - Mijn dierenkinderen
Adviesprijs 12,99 €
9,87 €