reer Infrarood klinische thermometer Colour SoftTemp 3in1 contactloos
-19%

reer Infrarood klinische thermometer Colour SoftTemp 3in1 contactloos


Adviesprijs
30,99 €
Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343265

EAN: 4013283980507

reer Infrarood klinische thermometer Colour SoftTemp 3in1 contactloos
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343265.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Instructies voor gebruik

Koorts is geen ziekte, maar een beschermende reactie van het lichaam tegen infecties. De temperatuurstijging zorgt ervoor dat het lichaam zelf in actie komt tegen een grote verscheidenheid van ziekteverwekkers. Hoge koorts kan echter belangrijke lichaamsfuncties ernstig belemmeren en is een grote belasting, vooral voor het gevoelige organisme van kleine kinderen. Met de Colour SoftTemp klinische thermometer kunt u snel en eenvoudig de temperatuur van uw baby of kind controleren.

Bijzonder zachte koorts inname
Het meten van de rectale temperatuur is meestal ongemakkelijk voor kleintjes en kan snel een uitdaging worden bij levendige kinderen. De Colour SoftTemp biedt u een snel en ongecompliceerd alternatief om voor het eerst koorts te meten: dankzij de infraroodtechnologie wordt de koorts binnen één seconde contactloos en pijnloos gemeten. Het maakt het meten van de lichaamstemperatuur zo comfortabel mogelijk en vereist nauwelijks medewerking van de kinderen.

Ideaal voor 's nachts
Om het verloop van de koorts voortdurend te kunnen volgen, zijn nachtelijke metingen onvermijdelijk. Aangezien een goede nachtrust echter enorm belangrijk is voor een snel herstel, moet u indien mogelijk vermijden dat uw kind 's nachts wakker wordt gemaakt. De contactloze meting, het verlichte display, het optische koortsalarm en de uitschakelbare signaaltoon zijn de ideale begeleiders voor een ongecompliceerde en probleemloze temperatuurcontrole 's nachts.

Snelle waarschuwing voor koorts
De Colour SoftTemp is uitgerust met een visueel koortsalarm in drie fasen, zodat u in één oogopslag kunt zien of uw kind een hoge temperatuur of zelfs koorts heeft. Bij normale temperatuur licht het display groen op. Als de temperatuur verhoogd is (37,5°C - 37,9°C), geeft de thermometer een orange gekleurd display. Dit is de indicator die vaker moet worden gemeten om een temperatuurstijging in de gaten te houden. Als de thermometer echter koorts bij uw kind vaststelt (vanaf 38°C), wordt u daar snel van op de hoogte gebracht met een akoestische waarschuwing en een signaalrood display.

Nauwkeurige meting
De infraroodthermometer is ook uitgerust met een positie-LED. De LED toont u precies waar de temperatuur wordt gemeten. Dit is onontbeerlijk voor een betrouwbare temperatuurmeting, vooral 's nachts wanneer de meting in het donker wordt verricht om de gezonde slaap van uw kind niet te verstoren.

Goed geïnformeerd
Om de ontwikkeling van de koorts en het herstel van uw kind gemakkelijk te kunnen controleren, is het raadzaam de afzonderlijke gemeten waarden bij te houden en ze met elkaar te vergelijken. Dankzij het geïntegreerde meetwaardegeheugen neemt de thermometer deze taak van u over. Het slaat de laatste 25 gemeten temperatuurwaarden op en maakt het zo gemakkelijker voor u om de temperatuurcurve te volgen.

Universeel toepasbaar
Ook als uw kind niet ziek is, blijkt de thermometer een nuttig hulpmiddel in het dagelijks leven. Door over te schakelen naar de oppervlaktemetingsmodus, kan de Colour SoftTemp ook worden gebruikt om de temperatuur van kamer- en badwater te meten. Bovendien kan het ook worden gebruikt om te controleren of babypap of soepen op de juiste serveertemperatuur zijn.

Product details:
 • Kleur: wit/grijs
 • Meet lichaams-, oppervlakte- en kamertemperatuur
 • Gemakkelijk meten 's nachts dankzij verlicht display
 • Meetwaardegeheugen: 25 geheugenplaatsen
 • Optioneel temperatuuralarm: groen <37,5°C, orange 37,5-37,9°C, rood > 37,9°C
 • Akoestisch koortsalarm > 37,9°C (kan worden uitgeschakeld)
 • Automatische uitschakelfunctie
 • Meettijd: ca. 1 seconde
 • Meetbereik: 32,0 °C - 42,9 °C (lichaamstemperatuur); 0 °C - 99,9 °C (omgevings- en oppervlaktetemperatuur)
Product details:
 • 1 x thermometer
 • 2 x AAA alkaline batterijen
 • 1 x gebruiksaanwijzing

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
8,01 €
(80,10 € / 1l)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Infrarood klinische thermometer Colour SoftTemp 3in1 contactloos
4.5
99 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 79
 
4 Sterren
| 15
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Infrarood klinische thermometer Colour SoftTemp 3in1 contactloos
reer Infrarood klinische thermometer Colour SoftTemp 3in1 contactloos
Adviesprijs 30,99 €
24,99 €