reer Siliconen placemat Eat'n Tidy
Prijs
14,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342908

EAN: 4013283250211

reer Siliconen placemat Eat'n Tidy
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342908.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Instructies voor gebruik

Zodra uw kind de kinderstoel ontgroeid is en net als de volwassenen aan de eettafel gaat zitten, worden de maaltijden weer spannend. Want in die tijd zitten kinderen zelden stil en gaat niet alles altijd volgens plan. En een paar keer morsen kan niet vermeden worden. De Eat'n tafelset van reer is uw betrouwbare helper als het erom gaat de eettafel te beschermen tegen vuil en beschadigingen en voorkomt dat van het bord gevallen etensresten, sappen of warme dranken blijvende vlekken op de tafel achterlaten.

Maximale bescherming
Met zijn afmetingen van 41,5 cm x 30 cm biedt de placemat een uitgebreide bescherming voor uw eettafel. De mat maakt het niet alleen gemakkelijker om de tafel na de maaltijd schoon te maken, maar beschermt hem ook tegen verkleuring door warm eten, gekleurde sappen en nog veel meer, dankzij het hittebestendige en waterafstotende materiaal. Bovendien voorkomt het beschadigingen door krassen met het kinderbestek.

Veilig vasthouden
De placemat heeft een antislipbodem van silicone over het hele oppervlak. Hierdoor heeft de mat een stevige grip op hout, glas en vele andere materialen. De antisliplaag die ook op het oppervlak aanwezig is, zorgt ervoor dat borden en kopjes betrouwbaar op hun plaats blijven.

Veilig en ondenkbaar
Voedsel valt op de mat en je kleine lieveling stopt het terug in zijn mond? Maak je geen zorgen, het kompres is antibacterieel en vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en ftalaten. De voedselveilige, smaak- en reukloze siliconen kunnen zonder gezondheidsrisico's in contact komen met voedsel, zonder het natuurlijke aroma van het voedsel aan te tasten.

Veelzijdig gebruik
Dankzij de ruime afmetingen is de placemat ook ideaal als knutsel- en schildermat. Het kleefstofafstotende oppervlak beschermt de tafel op betrouwbare wijze tegen resten van verven, lijmen en kneden of krassen van scharen - tegelijkertijd zorgt het antislipmateriaal ervoor dat waterbekers, kwasten en lijmsticks veilig op tafel blijven staan en voorkomt dat ze omvallen en naar beneden rollen.

Duurzaam, robuust en gemakkelijk schoon te maken
De antiaanbaklaag maakt het schoonmaken uiterst eenvoudig. In water oplosbare resten kunnen gemakkelijk worden weggeveegd, en voor hardnekkige vlekken kan de set zelfs in de vaatwasmachine worden gereinigd. Het robuuste siliconenmateriaal is bestand tegen alle eisen en zorgt zo voor een langdurige bescherming van oppervlakken.

Ruimtebesparende opslag
Het Eat'n Tidy ondertapijt is extra flexibel en kan worden opgevouwen of zelfs opgerold tot een smalle rol. Dit bespaart niet alleen ruimte en maakt het gemakkelijk op te bergen in lades aden , het is ook ideaal voor op reis. Bij hergebruik is het weer glad, vrij van ontsierende en hinderlijke golven, randen of plooien.

Product details:
  • Antislip oppervlak voorkomt dat de borden wegglijden
  • Houd de mat stevig vast op de tafel
  • Veelzijdig als praktische speel- en knutselmat
  • Extra groot, voor maximale bescherming tegen vuil
  • Gemakkelijk en ruimtebesparend op te bergen
  • Gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig
  • Duurzaam, robuust materiaal, waterafstotend
  • Afmetingen: ca. 41,5 cm x 30 cm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Siliconen placemat Eat'n Tidy
4.5
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Siliconen placemat Eat'n Tidy
reer Siliconen placemat Eat'n Tidy
14,99 €