Rotho Babydesign Badje Top Xtra sky blue
-14%

Adviesprijs
59,99 €
Prijs
51,49 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A263802

EAN: 4250226044180

Rotho Babydesign Badje Top Xtra sky blue
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Bad & badiner gebruiksaanwijzing

Het ruime Design er bad van Rotho in exclusieve kleuren zorgt voor plezier en ontspanning op B . Baby design in exclusieve kleuren zorgt voor plezier en ontspanning op B aden . Het combineert hoge functionaliteit en comfort voor jonge ouders en biedt extra ruimte voor grote baby's, broers en zussen en tweelingen tot 3 jaar - zodat het langer gebruikt kan worden dan conventionele badkuipen. Dankzij de ergonomische Design met twee antislipmatten hebben je kleintjes genoeg ruimte en een comfortabele grip tijdens het spetteren. De praktische armleuning voor mama en papa zorgt ervoor dat het vasthouden van het bad niet oncomfortabel is, zelfs niet bij langere spetters.
Met de twee draaggrepen kan het bad gemakkelijk op de bijpassende standaard worden getild, zodat je rug wordt beschermd en het bad niet wegglijdt of kantelt. Dankzij de afvoerplug kan het bad na B aden gemakkelijk geleegd worden zonder dat het gekanteld hoeft te worden. Samen met de standaard biedt de afvoerslang extra gemak.
Als het bad op de grond staat, kan het belast worden met maximaal 55 kg - dit is voldoende voor b aden 2 kinderen tegelijk tot 36 maanden. Het badje is ook getest op chemische veiligheid en kan worden uitgewassen met een warm sopje.
Slimme oplossingen voor ouders en kind - Het Duitse merk Rotho Baby design ontwikkelt al meer dan 15 jaar hoogwaardige en innovatieve producten en is een betrouwbare naam op het gebied van baby- en kinderverzorging.

Voorbereiding voor de juiste B aden
Een goede voorbereiding maakt veel dingen gemakkelijker. Neem de tijd voor de B aden en schakel storingsbronnen zoals bel en telefoon zoveel mogelijk uit. Zorg dat er schone luiers, kleren en handdoeken klaarliggen. Zorg ervoor dat het bad veilig en stabiel staat, idealiter op een geschikte badstandaard.

Ideale badtemperatuur
De kamertemperatuur moet ongeveer 23°C zijn voordat je het badje met water vult. Wanneer je het badje vult, moet de watertemperatuur minstens 38°C zijn, terwijl de ideale badtemperatuur 37°C is.

Correct en veilig vasthouden
Gebruik de greep van de vroedvrouw als je B aden je baby vasthoudt. Reik onder het hoofdje en pak de bovenarm vast met je duim en middel- of wijsvinger.

Productgegevens:
  • Ergonomische, royale vorm met een lengte van 105 cm voor langer gebruik
  • Ideaal voor grote baby's, broers en zussen of tweelingen
  • Ideaal voor baby's van 0 tot 36 maanden
  • Meer formaat biedt langer gebruik bij b aden
  • Twee antislipmatten voor betere grip tijdens het wippen aden
  • Geïntegreerde afvoerplug voor eenvoudig legen
  • Comfortabele armsteun voor ouders dankzij brede rand
  • Praktische draaggrepen
  • Onderhoud en reiniging met warm zeepwater
Technische details:
  • Design : Hemelsblauw
  • Afmetingen: lengte x breedte x hoogte: 105 x 47,5 21,5 cm
  • Materiaal: Polypropyleen kunststof
Let op: standaard en inzetstuk zijn niet inbegrepen

Waarschuwing:
De badhulp kan gebruikt worden totdat het kind zonder steun kan zitten.
Het badje mag alleen op de standaard gebruikt worden totdat het kind zelfstandig probeert op te staan.
De badjes van de TOP Xtra serie passen niet op de badstandaards!

Norm: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design Ltd
Gewerbestrasse 5
D-79872 Bernau

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Rotho

Rotho - voor het dagelijkse comfort

De innovatie producten van Rotho Babydesign helpen jou en jouw kindje in het dagelijkse leven. De hoogwaardige badartikelen als babybadjes en potjes, zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De Duitse kwaliteit is al jarenlang een betrouwbaar product op de internationale markt. Dit komt onder ander door de hoge eisen die Rotho Babydesign van haar producten eist. De perfect pasvormen zorgen voor veel comfort voor kindjes. Ontdek al onze producten van Rotho hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Rotho Babydesign Badje Top Xtra sky blue
4.5
165 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 134
 
4 Sterren
| 21
 
3 Sterren
| 7
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Rotho Babydesign Badje Top Xtra sky blue
Rotho Babydesign Badje Top Xtra sky blue
Adviesprijs 59,99 €
51,49 €