Schleich bruinvee koe 13874
Prijs
7,93 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A227802

Schleich bruinvee koe 13874
Bruinvee koe

Het bruinvee is een ras, dat oorspronkelijk uit Zwitserland komt. Ze worden al sinds vele jaren in de alpen gehouden. De vacht van bruinvee is vaak 1 kleur, bruin, of grijs met schattige kleurverlopen en een zwarte bek, met lichte omranding. Hoewel de koeien weinig spieren hebben, zien ze er edel en moedig uit.

Weetje:

Bruinvee koeien hebben bijzonder eiwitrijke melk.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Schleich bruinvee koe 13874
7,93 €
Top merken