Schleich Eenhoorn merrie 70570
Prijs
13,46 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie Schleich bayala

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227901

EAN: 4055744020391

Schleich Eenhoorn merrie 70570
Eenhoorn merrie

In de fantastische onderwater wereld leeft een familie eenhoorns. De beide ouders zorgen goed voor het kleine veulen. Kijk, wat voor mooie schelpen tekening de eenhoorn heeft en hoe mooi haar manen in de zon glinsteren.

Alleen als je heel veel geluk hebt, kan je de familie ontdekken. En als je ze eenmaal gezien hebt, zal je ze nooit meer vergeten. Een zeemeermin heeft zelfs een vriendschap met hen gesloten. Ze komt regelmatig op bezoek.

Weetje:

Onder zeemeerminnen wordt gezegd dat de zee-eenhoorns tijdens de nacht aan land gaan.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Schleich Eenhoorn merrie 70570
Gemiddelde klantbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Schleich Eenhoorn merrie 70570
13,46 €