Schleich Nijlpaard 14814

Schleich Nijlpaard 14814

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 10 beschikbaar!

14,34 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A227849

Schleich Nijlpaard 14814
Nijlpaard

Hoewel nijlpaarden niet goed kunnen zwemmen, zijn ze bijna de hele dag in het water. Ze kunnen niet eens drijven; ze zijn daarvoor te zwaar. Als de door een rivier heen willen, laten ze zich op bodem zakken en lopen naar de andere kant.

Weetje:

Nijlpaarden kunnen onder water tot wel 30 minuten de adem inhouden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Schleich Nijlpaard 14814
14,34 €